1 februari 2010.

god dag! vaknade helt utvilad, vaknade inte en enda gång i natt (: brukar alltid behöva kuta på toaletten hundra ggr. idag blir det ikeabesök och sen bio! ska bli riktigt mysigt! ska strax åka iväg. bara fixa det sista, föna hret och sånt. (:

igår var en riktigt bra dag! hela dagen, hela kvällen! jag bloggade ett lååångt inlägg, men blogg ville tydligen inte publicera det ): hur som helst. jag mötte upp helena i stan, blev stora kramen och sen gick vi som två bulldozer i shopping vimlet. hittade både det enda och det andra; fyra mattsvarta muggar från granit, kalender i svart från granit, ett stort ljusfat i zink från granit, minirivjärn till vitlök & två tesilar som är som rör i krom. lite inredienser från asian shop som är mycket godare och billigare än de thaisakerna som säljs på vanliga mataffärer och en helsvart palestina sjal som jag velat ha ett bra tag nu. från body shop fick det bli en "tvättboll" och en satsumas duschkräm (har redan peelingen i samma doft, love!). sen gick vi med tunga shoppingpåsar till en indiskrestaurang som hade fått 4,5 av 5 i betyg av stockholmstadshemsida! riktigt god mat, mysigt sällskap och iallafall en människa som var trevlig som jobbade där. haha (: vi satt i över två timmar och åt, både mat och efterrätt, drack indisk öl och myste. sen kom alle & hämtade mig och när vi kom hem pysslade jag lite vid datorn, han med. och sen drack vi te i nya muggarna och kollade på en jättebra film. uj va bra den var. tänkar film! aktivera hjärnan är bra!

ska ta och sätta fart nu. vi hörs senare ikväll, jag har massa bilder att slänga upp här. så ja. ikväll (: ha en jättebra dag! puss&kram kära ni <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback