livet är en berg och dal bana

god morgon. snart lunch iof, men jag segar runt i pyjamas fortfarande, precis ätit två knäckemackor med coops finaste skinka, haha ^^ och ett glas juice. idag står tvättning på schemat! tvätt och middag med alexander innan han åker till jobbet. sen ska jag ta det lugnt ikväll, mysa med katterna och pyssla lite med min skinnjacka som ska få nitar på sig! film kanske? ja, vi får se (:

bloggpausen närmar sig, vet att det är många (fått mejl och kommentarer) om att det är tråkigt, och ja, det är tråkigt. men en blogg med tomt innehåll vill jag inte ge er, vill ge er mitt liv rakt och ärligt som det är precis nu, men med tanke på alla inblandade så tar jag hänsyn till det och så städar vi upp i livet innan jag fortsätter blogga. det har varit en tuff period och en stor ångestklump i bröstet dagligen, tunga besked och tårar. men jag vet att jag går ur det här starkare än någonsin och då kommer det bli så mycket roligare att blogga också! jag har försökt att lämna allt privatliv och familjeliv utanför bloggen, och eftersom jag då märkt att den tappar innehållet så känns det här som det bästa. så sista dagen jag kommer blogga på en heeeel månad är på lördag. sen får vi se om jag sticker in med ett inlägg eller två, men ja, förvänta er ingenting. då jag inte vet hur det blir. nu vill jag läka, jag vill ta hand om mina nära och kära och alla jag har i mitt liv och jag ska bena ut vissa saker som varit ett kaos på sista tiden. pausen är verkligen välkommen! och oroa er inte, förändringen gör allt bättre. för vi vill väl leva ett liv som vi njuter av fullt ut? alla har svackor, alla må brabloggar mår dåligt i mellan åt, alla inredningsbloggar har det stökigt hemma, precis som alla andra. alla är vi likadana, vi vill visa oss starka, vi vill visa oss bra. men i slutändan är vi ändå likadana, när vi tittar närmare så är det ganska självklart. livet är en berg och dal bana!

ska ta och fixa lite nu och äta upp min frukost. ha en jättemysig dag. vi hörs senare. puss&kram.





Kommentarer
Postat av: Marielle

Jag tycker du har en mysig blogg med fina bilder och kärlek i texterna. Du ska absolut ta hand om dig och du som har jobbat så jävla hårt innan med dig själv kommer klara det här med. Jag tänker på dig och hoppas du får komma ut till livet glad och stark igen snart:). Puss och love till dig fanny <3

2010-02-10 @ 14:00:03
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Du gör det bra att ta en bloggpaus och ta hand om dig och dina kära.Tyckte du beskrev allt så bra,alla kan inte må bra hela tiden.Är själv i en svacka å vet inte hur framtiden kommer se ut.Men efter regn kommer solsken och efter vinter kommer våren.Ta hand om dig,många kramar Alexandra.

2010-02-10 @ 16:52:21
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com
Postat av: Doris

Sätt inte för stor press på dig själv, du kämpar! Saker förändras, så är det, på gott och ont men det leder också till utveckling!



Lycka till vännen!

2010-02-11 @ 22:10:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback