namnsdagen med finaste namnet

tisdag idag, i min hjärna var det tisdag i går, men icke. nu är det tisdag och det är den 9 februari. jag har namnsdag idag. och enligt mammas sms också det finaste namnet i hela världen <3 gullig. tack för alla fina sms jag fick när jag satt på mobilen. (: när jag var liten fick jag alltid välja efterrätt efter middagen, det var stort eftersom jag ofta hade namnsdag på en dag mitt i veckan = ingen efterrätt mitt i veckan.. så var det då!

pontus och jag satt och pluggade matte i går i hans soffa, flamsiga som bara den och skrattade så fort vi tittade på varandra. jag började klia mig på rumpan och så sa han "vad gör du?!" "men det kliar på min rumpskinka" så svarar han "vafan har du för jävla pålägg i dina brallor" låter inte alls lika kul idag, men gud vad jag skrattade. han är expert på att vräka ur sig skumma saker. har bla blivit kallad tandtroll när jag hade tupperat håret.. för att jag var så ruffsig i håret, men jamenar tandtroll? ash (; knasgubbe är vad han är! vi kom fram till igår att vi är som syskon.

jag har inga planer för dagen än sålänge, ska kanske ta en promenad och planera lite saker. pyssla, läsa, titta på film, fika med mamma, bada.. ja tiden går att fördriva ganska bra! och den går väldigt fort också! ja vi får se (: vad ska ni hitta på idag? hur som helst så önskar jag er en riktigt bra och mysig tisdag! (: vi hörs lite senare!

puss&kram.



hemma i alexanders föräldrars trädgård - 06, vi hade precis blivit tillsammans här
och jag var alltid ruffsig i håret, hade tiara och en ditmålad svart stjärna under ena
ögat som alla trodde var en tatuering för den alltid satt där ^^ tänk vad tiden går fort.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback