fixing

hej hopp! sitter här hemma i värmen och försöker bittert tina upp efter den 1,5 timmes långa promenaden jag mamma och adolf gick på isen. fysjutton vad det är kallt idag, det ska bli ännu kallare nu, "nu kommer varga-vintern tillbaka" läste jag på löpsedeln i går när vi stod i matkön på ica. herregud, jag som tänkte stoppa undan fjällräven jackan och typ använda min coola bikerjacka.. hm. inte en chans. räven får hänga med ett tag till tror jag, tss (:

har fort. mössa på mig. tänkte att om man har den så behåller kroppen värmen? men jag funderar på att hälla upp ett bad med skum och sånt mys istället. varva kvällen med några masiner tvätt, färga håret, måla naglarna, bada och renovera kroppen med peeling, inpackning, ansiktsmask, ja ni vet. måla naglarna. en riktig tjejkväll. ska försöka klämma in någon mysig film också.

maken min ligger och sussar och han ska väl upp snart tror jag. han hade lagt fram kycklingfileér, så jag sitter och klurar på vad vi kan ha till det? kanske thaimat, eller kanske wook? eller kanske.. har ni förslag? (:

nej, ska nog ta och slänga i en maskin med svart. måste få alla mina svarta bomulls hipsters rena. för jag vägrar sitta i ett par knöliga obekväma trosor på flyget imorgon.. ^^

vi hör senare. hoppas ni får en kanonbra em/kväll. ta hand om er <3 puss!

 

berömd toalett bild (!?) (:



Kommentarer
Postat av: Johannas ordsamling

Gud vad du är söt gumman.

Jag saknar dig!!! <3

2010-01-26 @ 18:14:14
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Johannas ordsamling

åh, jag vet inte än!

det blir nog inte riktigt i nuläget. jobbar som en liten tok. kasnke någon gång i februari, maybe! <3

2010-01-26 @ 19:07:00
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback