haga parken

Lördag! mysigt va (: jag har köpt lördagsgodis. ska verkligen försöka hålla mig till godis på lördagarna, haha. godismonster och min tandläkare tycker inte om det kan jag meddela. men men. man måste ju få leva?! hur som helst. lördagsgodiset är köpt och middagen är köpt. ikväll blir det fiskpinnar för mig, blev galet sugen på det. vet inte varför (: men det ska jag äta. alexander äter inte fisk, så han ska äta kyckling istället. kanske ingen rolig lördagsmiddag. men magen fick bestämma ikväll (:

ska kika på film och planera kök, idag har vi satt ett datum för renoveringen! imorgon åker vi till ikea och köper allt. eller beställer allt, och det mesta finns inne sa dom förut när vi frågade. får hemkörning. och den 25 januari börjar jag plocka ner alla glas och allt annat i skåpen i lådor. har två dagar på mig medans alle är på utbildning med jobbet att fixa det och sen den 27 river vi ut allt. sen har vi en vecka på oss att renovera. och blir det inte klart då får vi vänta en vecka tills han är ledig igen. men jag vet att vi är ett bra team och vi har ju renoverat som bara den innan. kommer ihåg när vi renoverade i sovrummet. haha. gud va trötta vi var. men det blev så himla bra <3 och vi var verkligen bra på att jobba ihop! så jag litar på oss! det här kommer bli toppen! måste beställa kylskåpet också. det är jättefint (: åh längtar tills jag kan fota och visa er här! (:

imorgon ska vi åka och handla skolböcker till maken också. han börjar plugga nu till säkerhetschef. stolt över honom att han tar tag i sina drömmar. jag ser upp till ambisösa människor. sånt värdesätter jag verkligen! jag pluggar matte och ikväll ska jag ta tag i körkortet som jag haft som ett spöke efter mig. nu börjar jag må bättre igen och då börjar livet rulla ikapp.

idag drog alex med mig till mysiga haga parken. vi gick en lååång promenad runt vattnet och pratade. var riktigt härligt att komma ut. allt är så vackert <3 vi gick säkert i två timmar om inte mer? sen avslutade vi utflykten på ett mysigt café, drack varm choklad, åt någon tosca kaka och värme oss. det var kallt ute idag! burr. men fjällräven jackan är toppen! så himla nöjd med den (: räddaren i vinterkylan!

sitter och värmer mig under fleecefilten. kanske hoppar i badet sen? vi får se. ska krypa upp i soffan efter middagen och läsa topp hälsa med en kopp te. sen blir det som sagt film och sånt mysigt! jag älskar helgerna! även fast jag är ledig mycket så är det ändå någonting speciellt med helgerna! (: njuta för fullt nu av ledigheterna, för snart börjar min svenska b kurs på distans också och då blir det inge slapp här inte :p matte, svenska och körkort, renovering av kök och massa annat. hu. jaja, det går om man vill.

nej nu ska jag sätta fart med maten, är hungrig (: vi hörs sen. ha en jättemysig lördagskväll! puss&kram (:





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback