Singel lördag!

god kväll lördag! hoppas ni mår lika bra som jag. dagarna blir ljusare och ljusare och visst är det skönt att det börjar bli vår. jag hatar slasket, men när man tänker på dom varma sensommarkvällarna, så kan man faktiskt se förbi det där slasket och allt grus som ligger kvar på marken för att dom inte soppat bort det ännu. våren är väl härlig va? allt har ju sin charm lixom (:

jag har suttit och pluggat matte i över en timme, var tvungen att ta en paus nu och blogga lite. siffrorna snurrar som en karusell i huvudet. ikväll är jag singel. alltså, helt ensam. det är sånna här kvällar man verkligen förstår att man inte vill vara singel på riktigt! när man äter ensam, tittar på tv ensam, pratar med sig själv (ja, det gör jag ofta haha) måste gå och lägga sig ensam. nej, jag är glad för ensamtid, men ännu gladare för att jag slipper det där varje kväll. jag är verkligen ingen singeltjej som tycker det är roligare att springa på krogen och ragga. nee. men det är faktiskt ganska skönt ibland med ensamtid måste jag säga. ska ta vara på varenda timme och njuta av ensamheten. man vet aldrig när det kommer igen. haha. sa hon som hade för mycket inbokat i kalendern. nej men allvarligt. det är skönt att ha en kväll alone ibland. alexnader är på jobbet och ja, jag myser hemma med katterna och äter smågodis (ja, jag vet, det har blivit påtok för mycket på sista tiden. tur för mig att jag kan smälla i mig vad som helst utan att gå upp.. jag går lixom ner istället) har tända ljus överallt i lägenheten och har ätit en otroligt god lördagsmiddag bestående av helstekt fläskfilé (den blev perfekt daftig och god!) klyftpotatis och stark beasås, en sallad med gurka, körsbärstomater, fetaost och sallad såklart. drack trocadero och njöt.

vi fikade ihop och tittade på ½ men också. åt arabiska kakor(?!) våran toastmaster som gett dom till alex, så dom knaprade vi på medans vi drack kärlekste och tittade på charlie och alan (: vera gosade som vanligt helt hysteriskt, dom måste ju vara världens mysigaste katter! jag älskar dom små trollen SÅ jäkla mycket. vet inte hur jag skulle klara mig utan dom. familjen är ju det finaste man har <3 dom dom är våra små och mycket älskade familjemedlemar.

resten av kvällen består av; plugga matte, fika lite till, kanske en film eller avsnitt av ½ men och plöja topphälsa! mysigt va (: blir nog säng ganska tidigt! så jag kan vakna imorgon utvilad och orka med gymmet!

här kommer lite bilder;

 


middagen!



plugga matte, dricka te och tända ljus!

ursäkta bildkvaliten.. mobilbilderna är kanske inte dom bästa (;



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback