Upp och ner ner och upp.

ja det var precis så livet skulle vara och det är ju så det är också. oavsett om jag valt att endast skriva om bra saker här i bloggen, för det har varit bra för det mesta så är det ju faktikst så att det känns ihåligt och falskt om man mår dåligt och väljer att skriva att det är bra. för nej, förändringen att jag började må bra i mig själv igen och klara av livet var ingen dans på rosor. jag valde att inte skriva om det här. men många ser nog igenom det där. och det är väl bra att ni vet att jag är mänsklig jag med (: tack doris för din kommentar. den fick mig på något sätt att våga erkänna för mig själv att jag får vara upp och ner oavsett vad. man behöver inte falla till botten för att man har en svacka. man kan resa sig igen och det gör jag sakta men säkert nu igen. det har tagit lång tid. men på något sätt så hittar jag min plats här i livet också. det riktiga livet den här gången! jag tycker inte om att skriva om mina problem. det här var meningen att bli en blogg med glada inlägg. jag var så jäkla trött på allt elände. men ja, även fast jag mår hundra ggr bättre nu så FÅR jag också må skit i mellanåt. det är ju trots allt mänskligt!

jag och alexander har fikat te och mackor, pratat, gråtit, skrattat, pratat dåtid, pratat nutid och pratat framtid. det känns skönt att reda ut, se vad man känner och vart man står. vi har bestämt att vi ska baka! jag måste göra någonting kul och han med, så det blir våra favorit muffins! (: och pizza ska vi äta till middag. blir gott. önskar jag kunde skriva att det var längesen jag åt pizza :P men jag och pontus åt det häromdagen, haha. jaja, ibland får man vara slappis (; sen får vi se vad kvällen bjuder på. film och sånt skulle jag tro!

så nu vet ni varför min blogg varit lite ihålig och upp och ner, jag har inte mått bra. eller jag har mått bra, men omställningen från att vara sjukskriven och sjuk till att bli friskförklarad och klara av livet blev för mycket, för mig och för alexander. fan den som ger sig, man ska inte frukta livet. aldrig. hur skrämmande det än är.

nu ska jag duscha och sätta på mig rentvättade mjukiskläder, åka med alle till affären, köpa mat och bakprylar. sen ska vi äta middag, baka och ha myskväll här hemma!

vi hörs senare. ta hand om er. <3 puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Marielle

Vad skönt å höra att du kan erkänna och att du är så stark som ändå kämpar och dra dig framåt. Du har gjort så mycket för dig själv som du har dig själv att tacka för. Att njuta av och att se tillbaka på och till. Vad bra att du och Alexander kan prata och reda ut saker och känslor. Många andra är nog lite avundsjuka på er för det. Stor KRAM Marielle<3

2010-01-14 @ 21:29:11
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Helena

Hoppas ni får en bra kväll!



krammm

2010-01-14 @ 22:34:02
URL: http://sjoborg.blogg.se/
Postat av: Karin

Hej!



Jag hittade till din blogg via styleroom.com hemsida. Blev jätteinspirerad av dina sida och känner för att börja pyssla direkt, tror dock att klockan är lite väl mycket för det! :) Jag har en liten fråga om dymo, jag blev så sugen på att göra som du hade gjort med kryddburkarna där. Är det någon speciell maskin man måste köpa för att kunna göra sånt eller vet du om det finns att beställa sådana remsor med salt och peppar någonstans?



Tack för inspirationen:)

2010-01-15 @ 00:06:43
Postat av: Mysan

Gumman, alla måste få ha sina svackor och du kanske behöver skriva ibland när du har dem också. Inte för andras skull men för dig själv. Du behöver ju som sgat inte skriva anledningarna, men jag vet att du fixar din svacka. I slutändan så är det du som kommer stå starkast kvar vad som än händer. Du är min förebild och min ängel. Jag Älskar dig bästa vän<3

2010-01-15 @ 01:29:29
URL: http://mysackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback