frukost!

solen skiner idag och det gör mig glad! ska snart äta frukost och jag är sugen på smoothie. blir nog med hallon (: idag ska vi åka och shoppa kläder för garderoben behöver fyllas på. ja verkligen inte min.. men det slinker nog ner nått iaf. brukar bli så..  sen ska vi gå på bio och titta på a-team. ska bli mysigt! vi behöver muntras upp lite tror jag! igår var det en dag med blandade känslor som sagt. men vi klarade även den dagen och vaknade upp relativt happy (: allt blir vad man gör det till ju.

så nu frukost sen heldag med shopping, fika, lunch, middag ute och avsluta med bio! ser fram emot idag!  vad ska ni göra idag? hur som helst så hoppas jag att eran dag blir till den bästa och att ni njuter av varje minut. för det du upplever just nu, denna sekund, kommer aldrig mer tillbaka. så ta vara på dagen och njut!

puss och tack för era kommentarer. glad gladare gladast!

 

mys lucifer



Kommentarer
Postat av: Doris

Dagen har varit bra! Hoppas din också varit det, att du varit lika belåten som Lucifer är på bilden :) Jag har mest bara städat, läst lite och under kvällen spelat kubb med en arbetskollega. Imorgon ska också bli en bra dag. Puss :*

2010-07-22 @ 01:52:44
Postat av: pauline

vilken fin blogg du har(:

jättefina bröllopsbilder:)

2010-07-22 @ 13:58:19
URL: http://paulinesjogrensdiary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback