god natt

vill bara sticka in här och säga god natt, vi har det bra, har varit en jobbig och tung dag, men med mycket kärlek och värme. god mat och skratt. barfota i gräset och mys med katterna. och nu är det mys hemma igen. i bostadsrätten. och jag har förutom myst runt med familjen fotat kläder som ska ut på tradera. en del och jag hoppas det blir sålt. jag älskar att rensa. ut med det gamla in med det nya! så skönt! varför ha kvar saker man aldrig använder, bättre att någon annan får nytta av det!

är trött och det ska bli skönt att sova. i sin egen säng. helt lovely! sover som en stock. även fast jag har lite svårt att somna, det är så varmt. somnade till regn-smatter både i förrgår och i går natt. liggandes på spikmattan. ja det regnade inte ute, men i mina hörlurar på iphonen och det är verkligen mysigt. man får nästan gåshud. och det är sövande vill jag lova (:

ska ta och fota klart det som ska läggas ut och hoppa in i duschen sen, är så skönt att krypa ner under täcket nyduschad. och imorgon åker jag till mamma och packar mer saker. har en del där och har shoppat en hel det kläder när jag bott i h.. (; och sen blir det väl lapa sol och myskväll med god middag och film!

resten av semestern, ska vi hänga på landet och mysa. och det ser jag verkligen fram emot- ska bli hur mysigt som helst <3

nej nu ska jag sätta fart här! vi hörs imorgon innan jag åker iväg! sov så gott pusspuss. ds. jag ska skriva ett inlägg om hur siameser är sen lovar (: kul att ni är intresserade. han är underbar, unik och världens gosigaste!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback