Morning

god morgon! vi har haft en lugn och mysig morgon här hemma. tänt all mysbelysning och levande ljus och ätit en god frukost i lugn och ro. vaknade kl 11. har nog en inbyggd veckarklocka i mig. tänker jag på när jag ska vakna så vaknar jag alltid då. skulle aldrig våga chansa när jag ska till jobb. men är man ledig så (:

dagen igår var jätterolig! hade inte tid att blogga som ni märkte. vi gick upp åt frukost och duschade och gjorde oss klara, sen åkte vi till kista och shoppade i 5 timmar ^^ och vi fick med oss både det ena och det andra. jag älskar rea, ha. ska visa två klädesplagg som hängde med mig igår. blev utskrattad i kassan på cubus (; "ha, du är den första som köper en sån här" galet pris 499 kr. men jag har lixom alltid velat ha en sån. alltid tyckt att det borde finnas sånna för vuxna (; ja ni får se. inte helt snygg. men galet mysig :D

sen åt vi middag på ett wok ställe, men stark wok mat riktigt gott. tigerräkorna med stark sås var bäst. fick välja tre rätter med ris. sen blev det bio vid 21 vi såg knight and day. rolig action komedi! smockat i sallongen och jag hällde ut halva popcornlådan över mig och my. haha. sen åkte vi hem, drack te och åt rostade mackor med apelsin marmelad och satt och myste innan vi kröp i säng (:

ska snart duscha, helena är påväg hit och vi ska vara här tills vi ska ut och äta ikväll alla tre, ska bli mysigt! blir riktiga tjejdagar nu. alex jobbar igen efter semester. inte helt kul väder att jobba i. det spöregnade i natt.

hoppas eran dag blir mysig! puss!

 


Kommentarer
Postat av: Doris

Du är världens gulligaste ju! Så fin! :*

2010-07-25 @ 15:25:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback