raringar!

jag tycker ordet raring är så sött (: blir kallad det av många av mina vänner, och även mamma (; sött. det är lite stockholmskt tycker jag. pussa på kinden och säga 'heej raaring, va trevligt att se dig' haha (; jag är verkligen inte en stockholmare ute i fingertopparna. men jag älskar staden! vackraste som finns! vill aldrig flytta härifrån! ända gången jag flyttat var till new york när vi bodde på manhattan i ett år och strömstad. sen har jag bott här troget på nästan samma gata hela mitt liv. (: att ha tillgång till allt är underbart och att kunna bo utanför stockholm (vi bor 10 minuter med bil från smeten) är perfekt. vi åker förbi hästhagar och ängar när vi åker hem och att ha den blandningen är perfekt!

idag har solen värmt upp min innefrån och ut, jag är brun! och det var riktigt härligt att sitta i parken, äta piggelin och dricka ramlösa och sola. ska ut imorgon igen på dagen, brukar vänta tills 15 tiden, för innan är solen farligast! det var längesen jag var såhär brun bara genom att vistas i sverige! jag har lätt för att bli brun och det tackar man för! brunbrända ben och fräknar är sött!  fast fräknarna syns inte alls lika mycket nu när huden blivit brunare. men men (;

ska strax kolla på wallander! tack för tipset. jag trodde aldrig jag skulle få ett tips om en film jag inte sett (: så den blir det strax! har precis ätit grillad kyckling med en stor sallad och potatis sallad och ett glas vatten-. mättande och mycket bra sommar mat! tog en kall dusch och tvättade håret, gjorde het fudge vanilla ansiktsmask på ansiktet och axlarna som rengjorde på djupet och sen tänkte jag måla om naglarna, blir rosa igen (: från chanel.

känns verkligen inte som att klockan är 21 snart. jag är pigg, kan bero på min eftermiddagsnap (: skönt att slumra när det är så varmt. 30 grader i skuggan idag. puh. men mysigt (: man blir så uppmjukad i kroppen och att duscha sen på kvällen efter man solat, så härligt!

ska göra en kopp te och krypa upp i soffan, vi hörs senare. puss&kram!



solning pågår



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback