sånt man blir så himla glad för.

fick ett mejl av en av tjejerna jag mejlat med under en längre period. och ble så glad, vill dela med mig av dom fina orden hon skrev till mig och har självklart frågat om det var okej (:




Hej!
 
Å. Jag tycker du skrev så himla fint och bra i inlägget om lycka i sig själv! Du är så stark och så klok! Trots allt som hänt så sprider du så mycket ljus och energi runt dig. När jag läste inlägget ville jag direkt skriva ut det för att kunna kika på det när det känns som att det behövs. Men aja baja stod det då. Fast jag tror jag lyckades kopiera det ändå. Ledsen ( ; . Men såna viktiga saker bara måste man ha...så är det! ( ; .
 
Jag önskar så att jag kunde skicka tillbaka åtminstone en del av din sprudlande energi, nu när du verkligen behöver det. Du har varit en klippa för mig ska du veta. Jag minns fortfarande den där vinterdagen på isen, halvåret efter att det brakade totalt för mig. Solen strålade, men jag var så ledsen. Hade precis mailat dig på morgonen. Sen när jag kom hem hade jag fått svar och jag blev så glad över det! Sen har du fortsatt varit där med dina kloka ord. Det är en väldigt fin egenskap. Jag såg det fina klippet på dig och Vera och ser och förstår vad du talar om, och jag förstår att det bara är en liten glimt av Vera och hennes fina egenskaper. Men hon finns ju verkligen hos dig! Jag tror det var på sommarprogrammet i P1 igår (som jag endast hörde slutet på) som Stieg Larssons sambo pratade och nämnde det att om man verkligen har älskat någon, så finns den inuti en för alltid! Vera och allt fint hon förde med sig finns alltid hos dig Fanny!
 
Det är så tråkigt att höra om tråkigheterna som ni råkat ut för. Och allt på en gång! Jag har sagt det förut, ni är starka och ännu starkare tillsammans! Men man får inte glömma bort att det är viktigt att tillåta sig att brista och gråta en skvätt också, det behöver man, och det stärker en nog på vägen. 
 
Jag tyckte verkligen om bilderna på dig och My. Ni är fina ihop, det syns! Ni strålar!
 
Ta hand om dig fina.
 
KRAM



Kommentarer
Postat av: Doris

Du är världens underbaraste människa. Hoppas att du inser vilken enorm energi, trygghet och glädje du sprider till hela världen. Du förtjänar att må bäst! Är så stolt över dig gumman.

2010-07-08 @ 20:03:18
Postat av: Malena

Hej,

Jag håller med dom fina sakerna som hon skrev om dig, du sprider ljus i denna mörka värld....

Kram

Malena

2010-07-08 @ 21:18:56
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Väldigt fint skrivet! Men jag tror att du är minst lika fin i dina mail tillbaka! :)

2010-07-08 @ 21:42:13
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback