sleepy.

hoppas ni mår bra! jag har haft en skitdag. inte dagen, men jag har haft ett hett temperament vill jag lova. arg som ett bi imellanåt. hormoner säger jag bara ^^ allt har varit bra idag, förutom att jag helt glömt bort att äta, fanns så mycket annat att tänka på och sen hade jag glömt mitt kort hemma, så blev en kopp te på fiket och en rostad macka ikväll. inte så mycket och jag fick magknip! men den är borta nu (:

my och jag har haft en mysig kväll. gud vad jag är glad att hon är här. lättsamt, inga krav, inga måsten, bara myspys och roligt! uppskattar henne så mycket. hennes sällskap och närvaro. blir glad bara man är i samma rum! vi har kollat på film och druckit te, pratat och så (: ska nog hoppa i säng snart. för imorgon åker vi till kista och shoppar. (hon blev kär i min nya klänning från monki som jag fyndade för 60 kr på rean häromdagen) jättefin ljusgrå a-linhe hängselklänning med stooora fickor. så fin (: så sen blir det bio. vi ska kika sen vad vi ska se. mycket bio nu (: men det är mysigt! och på söndag ska jag my och helena bowla och äta middag ihop! mys!

hände en hemsk sak där mamma bor. en tjej som hoppade ut från fönstret på 4 våningen. bara några hundra meter ifrån mammas hus. obehagligt. tror tyvärr inte att hon klarade sig. hemskt när man inte ser något som helst ljus i tunneln.. ): stackars familj och vänner. stackars henne som inte kände att hon kunde må bättre och bara såg svart. livet är verkligen oberäkneligt..

ska ta och bädda till myspys på soffan och hoppa i säng nu. det är ju en dag imorgon också! (: sov så gott nu! puss&godnatt.

 
fyndad prickig rockabilly klänning på newyorker (:




Kommentarer
Postat av: Doris

Ditt leende!!! Så vackert! Smittar av sig och jag får ett likadant =D Jag skulle även vilja ha en sån där tjusig klänning. Du har fantastisk klädsmak. Me like. Ha en trevlig helg med vännerna.

2010-07-24 @ 02:36:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback