sol, renovering och jordgubbsglass

vi håller på med köket i skrivande stund. det är liiite kvar och det ska bli så skönt när det är klart (: jag ska strax rätta till köksskåpen så dom är på bra plats och sen ska det på socklar där nere. har varit på olika byggvaruhus och nu har vi köpt belysningen till underskåpen (: kommer bli jättefint. ska fota ikväll så ni får se.

tog varsinn glass i solen och myste. är så himla trött idag. måste vara värmen. ska dricka massa vatten så jag kvicknar till. inget direkt renoveringsväder, jättevarmt idag, men det här måste göras helt enkelt.

kvällen igår vart lugn vi var här hemma och plockade lite, fikade och tittade på film och myste. sen somnade vi runt ett och sov till halv elva. skönt med sovmorgon (: åt frukost i skuggan på en uteservering på ett café och sen åkte vi som sagt iväg till fridells.

hämtade ut min efterlängtade eltandborste idag också. oral b triumph 5000 så nu står den på laddning! ska bli kul att testa den ikväll (: ska ta och sätta fart nu! vi hörs senare (: ha en jättemysig dag! pusspuss.





Kommentarer
Postat av: Doris

Åh frukost på uteservering låter jättemysigt. Och vilken jättesöt bild på dig. Du är världens snyggaste! Gulligt med prickigt. =)

2010-07-19 @ 15:19:34
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Hur gick det hos kattungen? =) puss! Nu är jag på msn lite oftare =)

2010-07-19 @ 20:27:29
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: dani

du är så snygg snygg snygg!

2010-07-26 @ 04:56:58
URL: http://fuckyeahskinnybitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback