body shop hysteri

god morgon! hoppas ni sovit gott. jag har sovit gott men bara fyra timmar, men det är okej, får gå och lägga mig tidigt ikväll istället! gick upp halv åtta nämligen.. och kom i säng ganska sent, somnade sittandes i soffan igår, haha. då är man trött. jag och mamma städade i lägenheten i nästan tolv timmar igår, med paus på 30 minuter för matintag. glänser? ja! haha. igår blev det ingen bloggning därför.. ja städningen och när jag kom hem var jag dödstrött, åt två mackor med leverpastej och drack en kopp grönt ingefära te, sen slocknade jag som sagt i soffan sittandes innan jag släpade mig in i badrummet och tvättade av ansiket (glad att jag duschade direkt när jag kom hem för det hade jag inte orkat sen) och borstade tänderna. sen dök jag i säng. skönt! somnar på två sekunder, hinner nästan inte ens lägga huvudet på kudden. så är det varje kväll. tänk förut hade jag jättesvårt att somna fast jag gick på massa sömnpiller, men nu sover jag som en sten varje natt.

ställde som sagt klockan på halv åtta och hoppade upp, nästan medveten, halvsovandes gick jag in i badrummet, tvättade av ansiket och klädde på mig. sen tog jag tåget in till stan och gick med raska steg mot medlemsrean på body shop! ja jag är storkonsument av deras sortiment och idag gjorde jag av med nästan 800 kr. meen, det hade kostat 1600 kr egentligen. alltså 50%! bra va (:

fick med mig;

3 st mandel body butter 200 ml
1 st mango body butter 200 ml
1 st hallon body butter 200 ml
1 st blåbär body butter 200 ml
1 st mango duschkräm 400 ml
1 st coconut duschkräm 400 ml
1 st satsumas duschkräm 400 ml

och sen fick jag en dagkräm på 50 ml e - vitamin som är brun utan sol effekt gratis. nöjd! gick med min tunga kasse mot ett café, köpte en god grov macka med ost, sallad, gurka och paprika. en kopp löste och en metro tidning.. satt och myste och åt frukost och läste tidningen. sen skyndade jag mig till tåget, gick hem och har haft tvättid sen 10.. slutar vid 13 och nu ska jag hoppa in i duschen. blir hämtad av david vid halv två, ska åka och mata änder, fika, gå på loppis och njuta av dagen! ska bli kul! sen ska jag möta upp mamma, sitta i solen en stund och sen dra mig hemmåt. kvällen blir lugn vill jag lova, fixa det sista i lägenheten och sen bara slappa. fy va skönt det ska bli att sova ut imorgon! jag tvekade på om jag verkligen skulle gå på rean, men jag är glad att jag gjorde det! vardagslyx!

hoppas ni kommer ha en jättemysig dag! så hörs vi senare! puss!

















Kommentarer
Postat av: Marielle

Jag tycker det låter som en helt underbar och händelserik dag för idag gumman :). Vad mysigt med så mycket lukta gott grejer. Hade jag råd så skulle jag med köpa som du. Fast köpte en hårinpackning igår som jag bara vill äta upp, VERKLIGEN!. Njut och må bra. Puss<3

2010-06-17 @ 15:00:32
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback