design simon & tomas.

god morgon fredag! sitter och äter frukost och tittar på simon och tomas och försöker skapa lite helgkänsla. får se hur det går (: idag står storstädning på schemat. det är damm och skräp och smuts öööverallt i lägenheten och nu ska det bli fint. jag och mamma ska ha städprylar i högsta hugg idag med andra ord. och ikväll tänkte jag bara ta det lugnt. laga middag till oss, titta på film. ja vi får se.

igår morse hände det som vi länge varit rädda för, min svärfar, alexanders och syskons pappa, alexanders mammas man, gick bort i cancer. det känns overkligt, men på samma sätt är vi glada att han slapp lida mer, jag är otroligt glad över alla de åren jag fått känna honom, han var och är en underbar människa. och han lever kvar i familjen, i oss, alltid. jag är glad och det har jag skrivit förut att alle bott hemma hos sina föräldrar den senaste tiden. han har jobbat med köket för sysselsättning och tagit det lugnt när han inte orkat. han har fått vara med sin familj, sin pappa och umgåtts. att han och jan fick åka ut till landet och vara där tillsammans vet jag betyder enormt mycket för alexander. och det gör mig varm i bröstet. dom fick mycket tid på slutet och det känns bra. fin människa och vi saknar dig! bara en vecka efter vera så nu har dom varandra däruppe. vila i frid.

ska ta och dricka upp mitt gröna te nu och hoppa in i duschen sen. vi hörs senare ikväll. idag blir det städa i lägenheten som sagt, sen vila! ta hand om er. och tack igen för era kommentarer. behöver dom mer än ni tror.

kram.







Kommentarer
Postat av: pyrah

Tråkigheter kommer sällan ensamma. Men man får ha i åtanke (så gott det går) att av alla ledsamheter blir man en starkare människa en annan dag. Kramar

2010-06-11 @ 17:12:18
Postat av: Tessan

Åh nej! :'( Usch, varför ska livet vara så orättvist? Sista gången jag träffade Alex pappa var på din födelsedag då Alicia bara var nån vecka gammal. Han var en sån fin människa, så mysig och rar! Jag får ont i magen och det finaste som Alex mamma och pappa gjorde var att bjuda med oss ut på deras land. Kan inte fatta att en sån underbar och fin människa är helt plötsligt borta? Jag förstår inte. Jag finner inga ord... Jag är helt tom!

Jag ser honom framför mig, en sån glad och pigg man i sina bästa år! Vi får minnas honom så som vi minns honom. Han vakar över er och har det jätte bra där han är nu med Vera <3 Nu slipper dom vara ensamma. Tiden kommer läka alla sår!

Du och Alexander har varann och det är det viktigaste för att ni ska kunna ta er igenom detta traumatiska! Ni kommer hitta styrkan tillsammans!



Om det är nånting så är jag ett samtal bort!

Hälsa och krama Alexander från oss. :(

Vi tänker på er!

Många kramar <3

2010-06-11 @ 20:16:29
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: J e n [fotografi]

Beklagar sorgen ännu en gång... vet inte ens vad jag ska skriva längre, men nu slipper Vera vara ensam och din svärfar slipper lida. <3 Tänker på er!

2010-06-15 @ 02:07:30
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback