god morgon!

hoppas ni sovit gott! jg vaknade med huvudvärk, liiite för varmt i sovrummet i natt. får öppna upp lite mer i andra delar av lägenheten i natt (: idag är det strålande sol och 22 grader i skuggan än sålänge. kommer bli jättevarmt idag. kanske första midsommaraftonen på länge som det inte regnar? vi får hoppas! ska ta med my till ***ängar och plocka ängsblommor idag på dagen, om vi orkar blir det väl varsinn blomsterkrans!? mys!

ska överraska henne med storfrukost nu, äggröra, smoothie gjord av gojibär (nyttigaste bären som finns typ), hallon, banan, yoghurt och juice. blir nog gott. och mackor såklart med massa pålägg.

jag har en hemsk hemlighet att erkänna.. usch jag trodde ALDRIG att jag skulle säga såhär och jag vet inte varför jag håller på med det.. för det är inte ens bra, eller? nej jag tror jag börjar bli gammal, eller jag skyller på det iallafall.. de senaste veckorna har jag följt "våra bästa år" och det är inte okej. det är inte okej. inte. sliskigare såpa får man leta efter. hu. men jag tittar. för jag måste ju se vad som händer. och det värsta av allt är väl att det händer knappt nått, så man måste kolla vidare.. inte undra på att dom sänt i 40 år. undra om det hänt mycket på dom 40 åren (; ha.

så ska börja med frukosten nu. första gången jag använder spishällen. kommer säkert bränna äggröran eftersom det går så fort. har aldrig använt induktionshäll innan. nu har vi påålande friskt vatten i köket också i den snygga strand kranen i borstat stål. såå snygg! ska fota med system kameran efter frukosten (: så lägger jag upp här!

puss och glad midsommar allihopa!



idag kommer milia hem till oss på prov i två veckor.
kanske snabbt, men jag klarar det inte. behöver.
kommer känna mig ihålig oavsett hur länge det än tar.
jag är en människa som behöver katter omkring mig.
och om fem månader tar vi en misse från veras familj
också. så nu blir det en jävla massa katter. mi lajk!
chinchillaperser med ljusbruna ögon. hoppas du kommer trivas
hos oss milia!



Kommentarer
Postat av: Anna

Åhh, vilken underbart söt katt =)

2010-06-25 @ 12:47:42
Postat av: pyrah

åh, vilken liten sötnos till katt. mysigt med en liten hos sig. förstår hur du tänker. jag fick två katter på köpet när min sambo och jag flyttade ihop, det var det bästa :) många katter is the shit! ;) trevlig midsommar fanny, kram!

2010-06-25 @ 15:47:50
Postat av: J e n [fotografi]

Haha, jag följde Våra bästa år i typ 10 år till för typ ett år sen. Haha. Töntvarning på mig ;)

2010-06-26 @ 02:47:53
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback