kväll

totalt stressad inombords. hua. men så är det när man får en rörmockare på besök som ska koppla in kranen och diskmaskinen som är totalt knasig, inte har sina verktyg och kommer tillbaka samma dag som my kommer. huu. jäkla pucko. jag hoppas att han inte tar betalt för dom 40 min han stor och kollade på kranen och pillade sig i skallen. gah.

storhandling på coop för fina mysan kommer ju imorgon <3 det är inte billigt att vara vegitarian och leva på laxfilé och skaldjur vill jag lova. men det är du värd stumpis! vi ses så sällan och då vill jag lixom bjuda på nått som smälter på tungan och som man vill ha mer av. mm.

blev massa myspys också och god middag (biff med pommes och beasås på restaurang). och nu ska jag varva ner, göra mig en kopp te och sjunka ner i soffan och kolla på "dolt under ytan" innan sängdax!

imorgon är det massa som ska fixas, ska möta upp david och få lite saker till jobbet jag ska göra till hans företag, fick avboka fika med helena i stan tyvärr för jag hinner inte med tanke på rörmockaren som ska komma till lägenheten. sen måste vi till ikea och handla lite stuff och sen hem igen och städa golven i lägenheten (dom tar tydligen inte av sig skorna dom där rörmockarna..) hah (; och sen hämtar vi mysan på centralen vid sju tiden. sen ska vi ha myskväll med film och massa tjejsnack. uu läängtar!!

nu ska jag tvätta av ansiket och göra en kopp te. vi hörs imorgon! puss&kram!



älskar stavningen på pepparmintstet :P



Kommentarer
Postat av: tobbs

ojj fin blogg! ska vi följa varandra via bloglovin? :D

2010-06-22 @ 23:35:18
URL: http://tobbs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback