Lördag

vaknade vid elva tiden, somnade om och vaknade vid tolv. helt slut. amie ville fika, men det ska vi göra imorgon istället. för jag hade inte hunnit in till stan innan hon skulle till jobbet. men imorgon som sagt (: tog en promenad till affären, köpte bröd, och lite annat till frukosten och sen hem och åt.

i parken spelar massa ungdomsband musik fram till nio ikväll. hörde broder daniel när jag gick förbi. tänkte gå dit ner senare och lyssna. mysigt tycker jag att dom har lite aktiviteter här i parken med grillning, öltält (även fast jag inte dricker alkohol) och livemusik. mysigt och sommarkänlor!

har spenderat 2 timmar i soffan och tittat på avsnitt av o.c, ska kolla ett till, sen blir det en dusch och börja kika efter vad det blir för middag! igår var jag och mamma i lägenheten och städade hela köket, diskade allt som tallrikar, kastruller, glas, muggar (jisses vad mycket glas och muggar helt sjukt) och nästan allt är inplockat igen. älskar känslan av att känna sig hemma igen. saknar det verkligen! <3 och tro mig, det bli fint och väldigt hemtrevligt. ska bli så mysigt när my kommer om mindre än två veckor, då ska vi hon och jag bo i bostadsrätten och inviga köket. känns underbart att få en hel vecka med världens bästa my. som jag saknar henne! och behöver henne verkligen nu när allt känns tradigt. men efter regn kommer solsken eller hur?!

igår efter städandet som varande i flera timmar så bjöd jag mamma på restaurang, vi åt oxfilé, jag åt på planka och mamma som vanligt med massa ugnsbakade rotfrukter med beasås. mycket gott. avslutade med varsinn kaffelatte och sen åkte vi hemmåt. en mysig kväll! tack mamma <3

hoppas ni mår bra. och har en mysig lördag! och tack igen för att ni stöttar. det hjälper massor. ska ni veta. ska lägga till er på msn också ni som ville prata, har bara inte hunnit.

puss!



plankstek med oxfilé



kaffe efter maten.



Kommentarer
Postat av: Mysan

åh, älskade Fanny! du anar inte hur glad jag blir när du skriver så:) Längtar så jag knappt kan sitta still! Need you and love you<3

2010-06-12 @ 17:04:51
URL: http://eyewitness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback