my three legged cat

.. idag är det inte våran dag vera. men du ska veta att jag älskar dig och kommer göra allt för att dina år här på jorden som världens mysigaste katt ska bli så bra som möjligt. jag är fortfarande helt chockad och jag har gråtit så mycket så jag är torr i ögonen och huvudet dunkar. att få hålla dig i mina armar idag på djursjukhuset var den lyckligaste känslan jag upplevt på länge. få se dig, höra dig spinna, krama dig och känna din värme.


min älskade vera som dom hade tänkt att avliva innan vi köpte henne, som haft det svårare än andra katter kommer få leva med tre ben, imorgon kommer hon sövas ner och opereras, vänster framben kommer amputeras och tårna på bakbenet ska stiftas med stift för dom är av på flera ställen.

jag har aldrig aldrig haft resepkt för kamphundar och jag är så jävla ledsen att hunden som har tuggat har förstört min älskade katt. hon har blod i lugorna, blod i ögonen, och är ett av de svåraste fallen på djursjukhuset, men vi kämpar. vi kämpar och håller hoppet uppe. för ingen kan ersätta dig vera. jag älskar dig. för mig är du perfekt.

nu försöker vi få tag i ägaren till hunden som får stå för allt, hela op. inkl. vård på akuten går på 35 tusen kr. mitt tak på försäkringen är 25 tusen kr och nu ska alltså 17 tusen kr in för att vi ska få hämta ut vera. jag hoppas killen har någon skam i kroppen och pungar ut med pengarna, för annars blir det polisanmälning.. usch. arg, ledsen och förtvivlad.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback