rostade mackor och te.

god morgon raringar! hoppas ni sovit gott. varmt i natt, och med katter i hemmet kan man ju inte ställa fönsterna på vid gavel knappt 4 cm öppet :P så det har varit hett så att säga! men jag har sovit gott iallafall! tittar på design simon & tomas och dricker mitt gröna te. har stoppat i mig dagens frukost och även mina gojibär. kan verkligen rekomendera dom!

ska åka iväg med bussen snart, vill bara titta klart på det här och hämta ut ett stort paket, tror minsann att det är wave hängarna som kommit, åh! kommer bli superfint! köpt nya lampor till hallen också ju, som jag visade häromdagen, älskar dom (: enkla, simpla, stilrena och lite retro. precis fannystil! och dom svarta pocket stringhyllorna kommer vara pricken över i:t. jag vill ha svart gummigolv i hallen också.

dagen är inte alls planerad. och jag lever ju så och mår bäst av det. ta dagen som den kommer. självklart har jag något planerad, så som mattider och sovtider.. även fast jag ruckar lite på dom också. man mår bättre av att inte alltid gå och lägga sig på samma tider och äta precis på samma tider.

ska ta och skriva ett till inlägg om en fråga från pyrah. kommer upp strax! ha en jättemysig dag nu! så hörs vi senare. (: puss&kram.

 

häromdagen. inne i ett omklädningsrum på beyound retro på söder. nog bästa beyond retro i stockholm! baggy jeans från gina tricot, svart t-shirt från hm, rosa fjällräven kånken, svarta converse light i skinn, multifärgad och rutig sjal från divided. den rutiga skjortan köpte jag! helt ny från levis.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback