segpropp

jag har varit som en zombie i tre dagar nu. vet inte vad det är med mig. känns som jag har grus i ögonen och kroppen sover fast jag går runt. hemskt! men men. ska hoppa in i duschen snart, och se om jag vaknar till liv (: vid tre tar jag tåget mot jobbet och sen ikväll har jag inga planer direkt. laga en god hälsosam middag. funderar på en hälsotallrik med massa sallad, avokado, groddar, keso och grillad kyckling. jum.

sitter och dricker hallondryck från brämhults och slötittar på tv. tror jag kan hinna med ett avsnitt oc till, det är galet spännande och jag försöker nog pressa in ett till ^^ hade oc maraton igår och det går inte att slita sig. nästan kollat klart på alla avsnitt i första sesongen.

även ringt nya jobbet idag, (jag har flera deltidsjobb) och det är skönt, jag gillar att variera! och pengar behövs ju, så det känns bra. jag är glad att jag kan jobba och faktiskt alltid gör det, trodde det skulle bli problem med det med tanke på att jag varit borta så länge från arbetslivet.. men nej det går galant och jag trivs som fisken i vattnet. men till hösten tänker jag jobba heltid på granit. för det är ett jobb jag inte tröttnar på! inredning är kul och jag älskar deras soriment!

hur som helst.. vi hörs ikväll. ta hand om er! puss&kram.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback