summerday



















Kommentarer
Postat av: J e n [fotografi]

hej gumman!



det första jag tänkte på när jag vaknade idag var dig och vera.. det har verkligen tagit hårt på mig att läsa allt det där igår, vaknade med huvudvärk för att jag grät mig igenom dina texter. Katter är mitt liv så att läsa sånt gör så fruktansvärt ONT! :(



Ledsen att det första du fick se när du klicka in på bloggen var sånna hundar som tog Veras liv :( Jag känner inte de hundarna utan jag hade bara i uppdrag att fota de, dock var de väldigt snälla. Jag är väldigt kluven i frågan om att förbjuda eller inte förbjuda. Tycker man läser om andra raser som biter ihjäl också och jag har alltid haft den åsikten att det är ägaren som gör hunden, inte rasen. Men när en hund tar en KATTS liv, ja då kan jag inte låta bli att tvivla på mina åsikter..



Jag är iaf väldigt, väldigt ledsen för eran skull och tänker på lilla Vera som var tvungen att gå igenom detta innan hon fick somna in. Jag hoppas ni får tag i ägaren och polisanmäler hur eller hur! Han ska uppenbarligen inte ha hund!



Kramar!



PS. Min blogg är lite annorlunda sen jag började ta fotouppdrag så jag vet inte om du förstod att jag är samma Jennica som brukade kommentera mkt förut? Den var mer inriktad på inredning och katterna då :) Kram!

2010-06-08 @ 14:22:29
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback