trött så trött

hej på er. uh jag är så trött, känns som jag inte sovit på evigheter. trotts att jag sover mycket nu så är jag ständigt trött. det tar verkligen på krafterna att vara ledsen och gråta. så när jag kom hem från stan och hade fixat allt jag skulle så tvättade jag av sminket och hoppade i myskläder. middag är påväg och ikväll blir det hämtpizza. inte alls sugen på det, men jag orkar inte laga någonting..

dagen har verkligen växlat i väder, ett tag kändes det som att man kunde gå i sommarkläder och i nästa spöregnade det. men jag och amie satt under skydd ute när det regnade och vi fikade. fick bli frukost för mig i stan, för jag försov mig. vaknade en halvtimme innan jag skulle gå, så det blev bara sminkning och påklädning. och sen in till stan, mys med amie, shopping på granit köpte en gråsvart grytlapp med gräpp (man kan stoppa i handen i den också) 25 zinkgalgar & två betong värmeljushållare. och ett vitt plast korts etui (heter det så?) från muji. till mina tusen plastkort.. ^^

sitter och mumsar på lösgodis nu och ska strax kolla ett avsnitt o.c, sen blir det film här hemma. börjar bli tomt på film fronten.. vi kollar för mycket på film här hemma (; förslag? blir tidigt isäng, jag börjar inte jobba förens vid fyra imorgon, men jag behöver sova!

puss!



amie & fanny. syns det att vi är kusiner? (;



Kommentarer
Postat av: J e n [fotografi]

Va lika ni är! Olika till helheten men man ser ändå dragen :)

2010-06-15 @ 01:55:04
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback