vänskap

dagen har varit helt underbar! varför kan du inte bo här? jag har inte skrattat såhär mycket på flera månader, jag har skrattat så jag fått magknip, tomatfejs, kramp i kinderna och tårarna har runnit. torrbollstockholmare har glott ja. men vad gör det. vi har haft skitkul idag! tack mys!

dagen började bra. vi var här hemma och gjorde oss klara för stan, sen åkte vi till stan, jag my och helena. tjejligan. jag älskar att vi har så fin kontakt. hur många veckor, månader det än går innan vi ses, så står vi starka raka och ärliga bredvid varandra. jag behöver er. tjejkompisar behöver man och när man hittar dom bästa i livet, då håller man hårt i dom! för det är dom bästa. ställer upp i vått och torrt, finns kvar, tröttnar aldrig, älskar en för den man är, finns i livets glada stunder men också i livets svåraste stunder. äkta, vacker, varm och underbar vänskap! tack för att ni finns.

frukost i stan, shopping i sex timmar, middag på thai takeaway, biomys i mörkret och trötta fötter. dagen i korta dra (: har haft jättemysigt! och jag är trött och lycklig! nu blir det dusch. sen godnatt till älskling och tjejsnack i sängen innan vi sussar. imorgon är det midsommar afton! och det ska vi fira vid vattnet med varsin "fisk i folie" med massa gott i och cider, grilla marshmallows och plocka sju olika sorters blommor och lägga under kudden. drömma om mitt livskärlek gör jag så gärna (:

vi hörs imorgon! <3 glad midsommar! puss!













Kommentarer
Postat av: Mysan

åh gumman. Du är så söt! Efter min utbildning så tror jag att jag söker jobb här uppe så kan vi ses varje dag! Vore inte det perfekt?

Jag Älskar dig!

2010-06-25 @ 10:44:12
URL: http://eyewitness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback