det där med rosenrot..

.. gah, jag är helt hyper. hur ska jag kunna somna i natt? haah (: har suttit och sjungit på samma låttrudelutt i över en timme nu, till och med i duschen stod jag och sjöng. stackars grannar! rosenrot är riktigt bra när man pluggar, för ja, man blir pigg som en mört, och man blir skarp i sinnet! ska dock prova på acai juicen som sägs vara årets hälsodryck! yeey. jag är ett hälsofreak och mat och sånt är så himla viktigt. jag stoppar inte i mig vad som helst hur som helst alltid ^^ så den ska testas minsann.

jag sitter uppkrupen i myssoffan, har precis duschat och tvättat håret, så himla skönt att bara få dra på sig en rentvättad pyjamas, stoppa fossingarna i dom mjuka fårskinnstofflorna, smörja in ansiktet med nattcrem från body shop med e-vitamin, sätta upp håret i en knut och värma sina händer och inre på en kopp med chaite från pukka. myskänsla! är sådär gosigt trött nu och det ska bli en fröjd att sjunka ner i sängen, läsa lite topphälsa och skriva dagbok. sen släcka lampan!

imorgon ska jag till hälsanshus. ska bli intressant. och jag ser verkligen fram emot det. kommer ge mycket, det vet jag!

nu njuta av tet och sen sova! godnattpuss! <3





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback