frukosttips - fruktig omelett.
4 port.
6 ägg
1 dl lättmjölk
rivet skal från en apelsin
1/2 dl pressad apelsin
salt och peppar
rapsolja
2 klyftade röda äpplen
2 klyftade päron
2 klyftade apelsiner
1/2 dl hackade hasselnötter
ev malen kanel
Vispa i hop samtliga ingredienser och bryn omeletten i ugnen ca 8-10 minuter på 225 grader. Klyfta äpple, päron och apelsin och blanda ihop frukten med hackade nötter. Strö blandningen över den förgräddade omeletten och skjutsa in i ugnen ytterligare 5 minuter. Strö över lite kanel. Servera
6 ägg
1 dl lättmjölk
rivet skal från en apelsin
1/2 dl pressad apelsin
salt och peppar
rapsolja
2 klyftade röda äpplen
2 klyftade päron
2 klyftade apelsiner
1/2 dl hackade hasselnötter
ev malen kanel
Vispa i hop samtliga ingredienser och bryn omeletten i ugnen ca 8-10 minuter på 225 grader. Klyfta äpple, päron och apelsin och blanda ihop frukten med hackade nötter. Strö blandningen över den förgräddade omeletten och skjutsa in i ugnen ytterligare 5 minuter. Strö över lite kanel. Servera
Kommentarer
Postat av: Marielle
Oj det va en annorlunda frukost. Lite mer krävande än det vanliga. Fast säkert mumsig :).
Trackback