frukosttips - fruktig omelett.

4 port.

6 ägg
1 dl lättmjölk
rivet skal från en apelsin
1/2 dl pressad apelsin
salt och peppar
rapsolja

2 klyftade röda äpplen
2 klyftade päron
2 klyftade apelsiner
1/2 dl hackade hasselnötter
ev malen kanel

Vispa i hop samtliga ingredienser och bryn omeletten i ugnen ca 8-10 minuter på 225 grader. Klyfta äpple, päron och apelsin och blanda ihop frukten med hackade nötter. Strö blandningen över den förgräddade omeletten och skjutsa in i ugnen ytterligare 5 minuter. Strö över lite kanel. Servera





Kommentarer
Postat av: Marielle

Oj det va en annorlunda frukost. Lite mer krävande än det vanliga. Fast säkert mumsig :).

2010-03-22 @ 07:30:12
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback