natti natt.

god natt allihopa! ligger redan i sängen, dock inte tvättat ansiktet och smort in mig med mina tusen krämer, tvål och ansiktsrengöring, tss. men sen så. ska bli skönt att sova (: inte så jättetrött, kanske inte var världens smartaste sak att hälla i sig en redbull för någon timme sen, brukar aldrig dricka sånt, men var så himla trött ^^

imorgon ringer kl 9, upp, duscha, sminka mig, äta frukost, åker med mamma till söder och ska gå på möte på hälsans hus, tar väl någon timme, sen hem igen, plugga, fixa iordning mig för en arbetsintervju på östermalm (barnvakts jobb åt 8 månaders & 3 åring) jag älskar barnvaktsjobben. alla familjer jag jobbat åt har varit helt underbara! och sen blir det mysmiddag på koh pangang med hjärtat. var tydligen omöjligt att boka bord, popolärt ställe minst sagt ^^ så vi ska sätta oss och umgås i baren medans vi väntar på bord. kommer bli riktigt mysigt! och jag längtar (: blir en riktig tjejkväll/natt då jag sover över också! mys!

så himla glad också över jobb! det är heltid på coop, med fast tjänst på en gång! kan det bli bättre? nej! tror banne mig inte det. om exakt 25 dagar går min sjukskrivning ut och jag kommer försörjas av lön istället för bidrag! läskigt, men jag vet att man kan om man vill. och jag vill. inte nog med att man får dubbla, trippla pengarna, man samlar ihop pensionspengar. det är bra, mycket bra. nu vill jag börja jobba! får besked om tider snarast, kanske redan imorgon! jättebra medans jag pluggar på distans också (: glad glad glad!!

nu ska jag hoppa i säng, vi hörs imorgon! sussa sött, pusspusspuss! <3



en av mina favoritbilder, här var jag 19 år och bosatt i
strömstad & jobbade som dekoratör för h&m.



Kommentarer
Postat av: Marielle

GRATTIS till jobbet!!! Gick du dit och sökte? Hur ofta är det du ska var barnvakt om du får det jobbet med? Hur hinna plugga och ha 2 jobb? Söta Fanny!

2010-03-24 @ 08:28:41
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: fanny

marielle; tack gumman! :) nej, det är väl typ helt omöjligt att få jobb nu, så det här är via en kontakt till mig. kompis :) jag kommer kombinera jobben med skolan, så mycket jag orkar, vet inte ännu hur mycket barnvaktsjobbet är. men det är bra betalt och jag vill ha kontakt med barn som jag älskar :D så det ska bli kul. puss!

2010-03-24 @ 15:01:51
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: Johannas ordsamling

Du är SÅ värd det här jobbet gumman, verkligen. Jätteglad för din skull! Och du, jag saknar dig och hoppas vi ses snart! <3

2010-03-24 @ 19:23:18
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback