äppelte och levande ljus.

kväll igen, dagarna bara rusar förbi och snart är det dax för sängen igen. vilket jag verkligen uppskattar, är trött nu när jag jobbar och är sjuk uppepå det. det gäller att lyssna på sin kropp och min kropp är så trött så den ömmar ^^ hade verkligen behövt gå och bli masserad, och funderar på att boka tid snart. men först ska jag bli helt frisk. inge bra att bli masserad när man har infektion i kroppen.

jag har samlat mig lite mer från igår och det känns skönt, var på en solpromenad idag på 2 timmar, gick och gick och gick och det var verkligen skönt att reflektera över allt jag fick veta. helt plötsligt blev jag lätt i kroppen, ett sånt där luckorus for genom hela kroppen, värme, pirr, glädjetårar och lätthet, som man blev "fri" från någonting som tyngt en länge. och jag tror det var mycket det vi pratade om igår, med min pappa.. det jobbigaste var nog allt hon tog upp med honom. fick veta att han saknar mig, jag är ingen människa som är långsint, men efter så många år av nertryckning och utnyttjning så finns det även en gräns för mig. jag vill inte ha människor i mitt liv som gör mig illa och får mig att må dåligt. aldrig igen. det kändes också väldigt jobbigt att få höra av henne att han även varit på andra småtjejer sexuellt. det gjorde ont. att den här tjejen inte hade vågat anmäla ännu. jag hoppas hon vågar det, så han kan få sitt staff.. för nu står det bara ord mot ord tyvärr.. någon som undrade om vad det kostade och det kostade 500 kr för en timme, vilket är ett otroligt bra pris. för en sånt duktigt medium! och det var helt klart värt varenda krona!!

sitter och dricker grönt äppelte från friggs. ny smak tror jag att det var jag hittade i affären när jag var och handlade till middagen förut. myser med pyjamas och levande ljus. tittar runt lite på nätet och lyssnar på melissa horn. periodare i musik är vad jag är. och nu är det lite svensk depp musik "som är snäppet deppigare än winnerbäck som" min vän sa och jag håller med, men jag älskar hennes texter. helt insyltad på "vår sista dans". texten är så bra. jag tycker hennes låtar stämmer in så bra på livet, inte alla på en gång såklart, men vissa perioder.

imorgon plockar alexander upp mig vid halv tolv, vi ska åka till stan och besöka ett mysigt fik som han hade hittat med utsikt över hela stockholm, utsikt över det glittrande vattnet och uppe på en höjd. det blir fika, och mys i solen såklart. och sen ska vi till lägenheten och titta på köket. gud vad jag längtar! ska bli spännande (: har ju bara som ni sett det på bild. va kul att ni tycker att det blir fint. jag håller med, är riktigt nöjda båda två! när jag pratade med honom i telefon idag så sa han att han blev glad att jag var stolt över honom och självklart är jag stolt! han har byggt ett helt kök ensam, såklart med lite hjälp, men han har gjort det mesta! jag vore knäpp om jag inte var stolt. ♥

vecka 25 kommer min myspysan hit, och det är verkligen efterlängtat! det blir fem hela dagar som hon stannar och på dom dagarna har vi planer som gröna lund, grillning vid vattnet där vi bor (så fint att sitta på en klippa, titta på solnedgången och äta grillat) midsommar är tydligen den veckan upptäckte vi så det blir till att få ihop en mysig midsommar såklart, vi brukar åka till alles föräldrars landställe, vi får se hur det blir i år (: my är nybliven heltids vegitarian, och vi diskuterade lite på msn vad man kan grilla egentligen..? ja sa my typ svamp och lök. ja men det blir man ju inte mätt på tyckte jag ^^ men men, vi får se om dom har sån där "cornmat" att grilla, hon ska tydligen sluta med kyckling också. sötnosen! tss. bio, filmkvällar, fikor, shopping, kramar.. you name it, det ska vi hinna med. och känner jag oss rätt kommer vi hinna med så mycket mer <3 jag längtar efter dig my!

ska kika runt på lite bloggar och sen göra mig iordning för natten, ringa älsklingen min och säga god natt och sen drömma mig bort. ikväll blir det spikmattan, kroppen värker. vi hörs mer imorgon! tusengodnattpussar till er. (:



har jag sagt att vi har kul ihop? :D vi var inne i stan en gång och köpte 70 tals brillor med styrka
i, och hade dom på oss, vilket resulterade i vinglig gång och illamående, folk tittade, men vi
hade skitkul och skrattade så vi grät (;





Kommentarer
Postat av: Emily

Vad är hon för sorts vegetarian? Grillad tandoorikryddad haloumi på spett är jättegott annars (om hon äter mjölkprodukter d.v.s)! smakade det hos en vän som också är veggo :)

2010-05-13 @ 12:57:45
Postat av: Marielle

My kan ju kolla på www.vegetariskt.com om hon vill leta grilltips och vanligt veg.mat. Äter hon mjölk o ägg? Hon kan absolut grilla quornfiller ( ser ut som kycklingfileer ), sojakorv( finns som fryst o på burk )för korv kan man ju göra smp bitar av o trä på grillpinne tillsammans med grönsaker o halloumiost. Ni hittar säkert på nått. Man kan marinera quornfileerna med kvällen innan. Quorn är en svamp o det suger åt sig av allt du har på så va försiktig med olja/fett för det usger in mycket om man vill gärna ha på mer för det ser så lite ut.

2010-05-13 @ 13:58:02
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Petra

Halloumi är jättegott! Eller kanske nå foliepaket med potatis och olika grönskaker och quorn? Själv har jag bara gjort med fisk och potatis i paket dock. Majskolvar = gott. Grönsaksspett. Å härlig sallad till. Jag tror nog ni hittar nåt gott. Själv tyckte jag den där tandoorihalomin lät god! Kanske nåt för mig? Eller tandooriquorn...



mmm, nu blir jag hungrig....

2010-05-13 @ 18:42:35
Postat av: Mysan

tack för alla tips. Jag kommer äta fisk mjöl och ägg så jag är inte en vegetarian som går in för mycket i det. Jag mår bara bättre utan kött. Fanny min vän, jag älskar dig. så kul jag har med dig går inte ens att förklara. Med dig mår jag bra!

PUSS!

2010-05-13 @ 18:52:17
URL: http://eyewitness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback