chailatte & regn smatter

hej allihopa!

just hemkommen från affären, har varit och handlat middagsmat till oss och det blir laxfilé i ugn, kokt potatis och romsås och en citronklyfta på sidan till middag. gott! ska göra lite förrätt också. har fått fisk som är rökt i tunna som verkligen är jättegod, så den och en klick gräddfil med gräslök i, mums!

innan mathandlingen tog jag, mamma och nadia en fika i centrum på mys cafét, blev en chailatte och massa filtar virade runt oss. började regna, men det gick ändå, för vi satt under tak (: jättemysigt! lite kallt bara.

nu sitter jag hemma iallafall, trött och ont i ryggen. ska ta ett varmt bad efter middagen och tina upp, tända massa ljus och lyssna på mysmusik. åh va mysigt! sen blir det ett avsnitt av husfruarna och ja, sen sängdax. jag är ledig imorgon och jag ska sova ut, åh ska bli så himla skönt! jag är dödstrött.

dom ringde från ikea nyss också också leveransen, den sista kommer nu på fredag, halleluja! äntligen kan vi sätta fart och få ihop allt. segproppar dom där på ikea.. men men (: snart är det klart!

ska försöka orka dammsuga och börja med middagen om en timme, vi hörs senare (: ha en myspys kväll och ta hand om er <3 pusspuss.



gud vad jag vill ha en kronan cykel. såg en på blocket för 2000 kr. vill vill vill cykla!



Kommentarer
Postat av: Petra

Jag köpte en kronan för många år sen, men den fick åka tillbaka. Då var den i alla fall för tungcyklad för mig, men det kanske har blivit bättre. Fin är den hursomhelst.



Kram

2010-05-05 @ 21:38:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback