God morgon fredag..

.. och äntligen helg igen, mysigt! (: sitter i pyjamas och har precis ätit frukost, men tror jag ska äta en macka till, blev inte mätt. idag ska jag köpa masa frukt och göra fruktsallad i en stor skål och ha i kylskåpet som man kan gå och ta när man blir sugen, typ som till frukost och mellanmål (:

vaknade vid sju.. och ja vad ska jag säga :p jag har ju helt klart vänt tillbaka mitt dygn som var helt upp och ner när jag var sjukskriven. bra! idag har jag en del saker jag måste ta tag i. bla ringa helena, som jag lovade för ett par dagar sen - gumman, jag har inte glömt dig, bara haft för mycket att göra! så idag så. sen ska jag ringa massa jobbsamtal till gamla jobb, måste komplitera mitt cv så det är fullständigt! och även gå till banken. plugga står på listan också, och gå ut i det underbara sommarvädret!

hade tänkt att krypa ner i sängen igen en stund och titta på avsnitt 21 och 22 av desperata husfruarna! spännande! men först ska jag göra en macka till (:

lite dåligt med bilder här just nu, beror på att jag inte hittar min överförings-usb och jag förstår inte hur jag ska få över bilder på iphonen.. men idag ska jag köpa plast till den så den inte blir repig (tunnt som man klistrar på) och då kan jag även fråga om eller hur man ska få över bilderna till datorn :p ilandsproblem jag vet. det där löser sig, och bilder kommer. men ja, det är därför det varit ganska snålt med bilder de senaste inläggen ):

nu - mer frukost och husfruarna! (: ha en underbar dag ute i solen! puss&kram.





Kommentarer
Postat av: Johannah

När du stoppar in den i datorn (med den vita sladden, man kan ta ur den ur själva laddaren) så kommer det upp nån grej där det står typ "öppna mapp och visa bilderna" och två andra grejer. Som när man lägger över låtar på en mp3 (:

2010-05-21 @ 16:52:15
URL: http://Joji-girl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback