home

hej hopp. nu är jag hemma efter en jättetrevlig middag med peppe. det blev god mat jag åt husets fiskgryta med lax, sjötunga, scampi, grönsaker och jättegod vitvinssås, vitlöksbröd och aioli till. mums. delade på en flaska rött och efter blev det kaffe och bailys. mycket gott! blev en after eight till kaffet också. gott med någonting sött efter vinet osv. mm. lite smått berusad, jag dricker aldrig så ja, lättpåverkad minst sagt.

för att jag inte ska vakna upp helt groggy i morgon så blir det chips och dipp nu. mjölk produkter är bra mot baksmälla (: och dokumentär till det. dricka ett glas kall cola och sen ska jag sjunka ner i sängen. men innan dokumentär, det blir favoriten zeitgast. samhället är sjukt. ni borde verklige se den! rototsamhälle säger jag bara. ska jag tvätta av allt smink och ta ut linserna och svira om till mysoutfit. wounderful.

känns som jag är tom på ord idag. men så är det ju vissa dagar. hm. vi hörs mer imorgon. jag hoppas ni sussar sött och så. ta hand om er och tänk på vad ni har, var nöjda med det och sträva med måtta. men lev i nuet. det gör en så himla lycklig.

kärlek <3

  



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback