ledig!

hej allihopa! härligt med helg, eller hur (: jag var på väg till barnvaktsjobbet imorse, men en halvtimme innan (det tar en timme för mig att komma dit) så fick jag ett sms om att dom ställde in. man blir ju allt annat än glad när man varit vaken i två timmar, duschat, fixat sig och ja, släpat sig ur den varma sängen en lördagsmorgon 05:30 haha. men men, sånt är livet och det var bara att vända om och åka hem!

kröp ner i sängen igen och sov till tolv, helt underbart om ni frågar mig ^^ gick upp för två timmar sen och har tittat på två o.c avsnitt. ska strax ner och handla lunch och sitta i parken och äta. hämtmat blir det och jag hoppas att solen skiner lite mer än i morse, men det ser ut som det. i parken är det jazzdagarna, riktigt mysigt med jazzmusik, fast jag lyssnar aldrig på det själv. och doften av nygrillat och glada människor. ska nog dra ner mina vänner dit ikväll kanske och ta ett grillspett eller två? (: vi får se, hade varit mysigt!
annars har jag inte så mycket planer för den här lördagen, film ikväll, för det orkade jag inte igår, blev sängen vid 22. så ikväll blir det en riktigt myskväll med tända ljus, cola, chips & vitlöksdipp och film! myspys! men som sagt, först ev. grillspett och jazzmusik i parken, ska kika på klart.se hur vädret kommer se ut först (:
hoppas ni får en jättemysig lördag! så hörs vi senare (: puss&kram.
fick mms bild av mitt hjärta "du är min blomma" kan inte bli annat än glad <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback