lots to do

hej vänner, sitter och letar upp massa nr till mina gamla jobb, ska fixa så mitt cv blir komplett (: har precis kommit hem från jobb och även en sväng på banken. bra med översikt över sparkonton och pensionssparkonton osv. jag är glad att alexanders mamma fick mig att börja pensionsspara, även om det bara är 300 kr så är jag snart uppe i tio tusen på mindre än ett år (: jag tycker om att spara!

solen skiner och det blev finare väder än vad jag trodde imorse, lite blåsigt, så den tunna koftan gjorde susen (: ska leta lite gi recept sen och ringa älsklingen. <3 saknar!! hemskt att vara ifrån varandra såhär. men snart snart är vi nära igen <3 kärlek på hög nivå! vårat förhållande har klarat av massa tuffa hinder och jag är så glad att vi fortfarande är varandras, för det finns ingen annan i hela världen som jag vill dela mitt liv med <3

ska kika lite o.c avsnitt sen och bara ta det lugnt, gå igenom lite till matte, för imorgon är det sista lektionen och även slutprov! phu. måste mejla min lärare också kom jag på! har laddat hem en "to do list" app på iphonen som är super, skriver upp allt som jag ska komma ihåg att göra och bara pricka av sen (: toppenbra!

resten av dagen/kvällen ska jag som sagt bara ta det lugnt och fixa lite saker, så jag kan pricka av på min lista och sen slappna av. ska testa föra över bilder också från iphonen!

vi hörs snart! puss&kram och ha en supermysig dag! <3



den hade varit ball till min iphone (;



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback