marabou polka

hej hej (: just nu sitter jag och mumsar några bitar av min chokladkaka marabou polka, någon nyhet som var riktigt god. jag är mer förtjust i mörk choklad, den ljusa är så söt och sliskig :P men den här var god som sagt! (: sitter i sängen med ryggen lutad mot väggen och laptopen i knät, har i flera dagar spanat på en ny bärbar och hinner jag inte köpa en vit macbook innan september när jag fyller år, så ska jag önska mig pengar till en! min dator börjar kännas sliten, speciellt tangenterna n och m som man inte ens ser längre :p bara två vita knappar. hur som helst. en ny dator hade jag inte tackat nej till. tänk vad en pryl kan göra en så glad?! hemskt egentligen. man borde ju leva efter hinduismen. men så radikal förändring vet jag inte om jag skulle orka med, jag nöjer mig med att resan en massa istället (; och bara ha kvar det som jag verkligen vill ha och använder. resten åker.

har hoppat i en nytvättad pyjamas efter den mysiga avslappnade duschen jag tog nyligen. att duscha på kvällen måste vara en av de mysigaste sakerna jag vet. tvättade håret och masserade hårbotten ordentligt, satte i inpackning och la en lermask och peelade hela kroppen och fötterna. satt mig på badkarskanten medans inpackningen gjorde sitt och la en fotmask och peelade händerna med små peelingkorn (som egentligen bara är är ansikte, men jag använder den från clinique både till ansikte, läppar och händer, helt underbart lent blir det) sköljde av mig allt och smorde in kroppen i bodylotion. myspys! <3 så nu sitter jag redo för sängen, ska bara borsta tänderna. jag köpte pepsonden med citronsmak häromdagen till min chock gula tandborste, jättegod vill jag lova :D och coolt med den starka genomskinliga färgen på tandkrämen (:

idag har jag som sagt ätit frukost på café, skönt att sitta och dricka te och bara vara helt ensam (okej det är ju andra där med.. men ja) sen tog jag en promenad till apoteket, köpte en ny ccs bodylotion och tog en runda i parken, pratade i telefon med älsklingen och styrde hemmåt, sen blev det o.c maraton och mys hemma. åt mandariner så det sprutade ur öronen och planerade middagen, blev inget roligare än en grillad kyckling, potatissallad, körsbärstomater, gul paprika, isbergssallad och avokado (blandar i alla grönsaker i potatissalladen) och åt till kycklingen. jum. sen kollade vi på skräckfilm innan solen gått ner, vilket var bra för den var ganska obehaglig :P och sen blev det lite mer datasittande innan lite hemmaspa (: har målat naglarna svarta och det är nog första gången i världshistorien som det inte blir ett enda hack, eller skråma eller repa på naglarna! whi. ^^ och nu sitter jag här som sagt.

jag är ledig fram till torsdag, så imorgon ska jag ränna lite ärenden och fixa lite nödvändigt och gå på promenad, äta lunch, kolla på oc och städa lite här hemma. hoppas på att det finns en tvättid också, im my dreams typ. men man kan ju alltid hoppas :D

jag vann en helt ny röd svea tröja för 330 kr och pontus är skyldig mig 300 kr och säljaren jag köpte den slitna sveatröjan av kommer sätta in 146 kr :P så jag tjänar på det. alltid varit en affärskvinna säger mamma (; jag började lixom sjunga på pendeltåget varje gång vi åkte någonstans och folk gav mig pengar.. snorunge (; sen började jag jobba som modell när jag var fyra, så jag har ju jobbat hela mitt liv kan man säga! ^^

neej, kanske ska ta och stända ner här och fixa det sista, krypa ner och sussa. är trött nu känner jag! vi hörs imorgon igen såklart! sov så gott nu! puss&kram.

 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback