saturday!

det är lördag den 1 maj och jag är utvilad. sovit hur många timmar som helst, vaknade för några timmar sen och har sakta men säkert vaknat till liv (: åt rostade dinkelmackor från alexanders systers caféjobb gateau till frukost. riktigt gott var det med bregott och några ostskivor stark ost på. mums! blev ett glas med juice till också. så nu är magen mätt och belåten. på spotify spelas norah jones älskar hennes mysiga avslappnade musik!

valborg vart riktigt bra och jag är nöjd! vi åt jättegod middag hos alexanders föräldrar med hans syskon. blev helstekt rostbiff som var marinerad i massa goda saker bla, stark senap och vitlök, till det hemmagjort rödvinssås som hans mamma gjort och hasselbackspotatis. och en stor sallad till. det var riktigt gott. och det blev många mm, mm och lite prat när vi åt. haha (: det gjorde hon riktigt bra! sen blev det en sväng ner till brasan och sen hem till dom igen och åt kladdkaka med lättvispad grädde, färska hallon och jordgubbar. drack gott löste från NK tehandel också. tittade på talang (fast det svenska talang suger verkligen) men det var mysigt. satt uppkrypna i soffan och tittade på ljuslågorna från alla tända ljus! mysig valborg vart det iallafall. och riktigt kul hade vi på kvällen också (:

i dag ska vi bara slappa och mysa här hemma. har köpt ansiktsmask med choklad och kakao och tänkte sjunka ner i ett varmt skumbad <3 sen ikväll blir det middag, fisk hade jag planerat och det låter bra (: typ laxfilé i ugn. och gräddfilssås med gräslök. hm. och potatis. vi får se (: ska till affären sen.

sen blir det film, ska se en film som heter "döskallegänget" som var en av mina favoriter när jag var liten. tänkte poppa popcorn och så! en avslappnad lördag. me like!

vi hörs senare. ska lägga upp köksbilder! puss&kram och ha en jättemysig lördag!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback