sjuk

god morgon sunshines! hopppas ni mår bra idag! jag kände redan igår att jag började bli sjuk, och mycket riktigt vaknade jag upp med glansiga ögon, ömmande halsmandlar och kan knappt prata eller svälja. hm. hur som helst! jag orkar jobba och mår jag sämre får jag helt enkelt gå hem. och sen behöver jag ju inte vara uppe i folks ansikte ^^ sitter och äter frukost, blev två rostade skogaholmslimpa med apelsinmarmelad och ost, ett glas hjortron yoghurt och ett glas vatten. bra med mycket vatten nu (:

ikväll efter jobb blir det bara vila, ska hem till bostadsrätten och sova där, imorgon kommer sista leveransen från ikea = vi kan bygga ihop resten av köket och det som stått på vänt, blir äntligen klart. nu ska rörmockarn och eletrikern komma och fixa det sista och sen så. (: sova tidigt också. alex kör mig till jobb på fredag! skönt. då kan jag sova liiite längre! även fast jag numer vaknar med tuppen fast jag är ledig ^^

ska kämpa i mig min frukost nu och föna håret osv innan promenad till tåget. vi hörs senare. ha en jättebra dag! (: puss&kram.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback