God morgon söndag!

vilket helt underbart väder det är ute idag! jag och mamma och adolf ska ut på långpromenad i skogen, härligt! det är kyligt, strålande sol och frost. åh! (:

jag har sovit som en prinsessa! utvilad och glad! idag är det en bra dag, och jag hoppas ni mår bra med! idag ska jag plugga, flytta lite mer kartonger från lägenheten och gå på promenad som sagt. försöka hinna med lite mystid ikväll med senaste desperata husfruarna avsnittet som jag missade i tisdags och äta ben&jerry glass cookie dough. mumma!
doris, lucifer och harry ligger och gosar med mig i sängen, jag älskar mina katter. mina guldklimpar! vad skulle jag göra utan dom? känna mig tokigt ensam många gånger iallafall. kärlek på hög nivå vill jag lova! trygghet ♥ hoppas dom kommer trivas i nya lägenheten (: men det tror jag, det är mycket öppen planlösning, så det blir nog en del race om jag känner dom rätt ^^ det ligger förövrigt ett äkta ask trägolv i hela lägenheten, det är åt det gråvita hållet, jättejättefint! och en bit i hallen har svart shiffergolv. renoveringarna i lägenheten är påkostade vill jag lova! den är fin, så fiiin :D i köket blir det svart gummi/pluppgolv. alltid velat ha sånt. och nuså! blir fint i hop med det vita moderna köket!
kvällen igår vart mysig! jag såg helt tokig ut, men vi hade det bra iaf (; jag och helena umgicks massa och det var mysigt, pratade och så, saknat henne! åt gott, var knytis så det blev mycket gott att välja mellan, jag och mamma satt och åt kex, olika ostar och vindruvor långt in på småtimmarna, haha. mysigt! sen dök jag i säng. en lyckad halloweenfest! (: både jag och helena är nykterister, och det är tydligen ganska ovanligt i vår ålder (25år..) jag tycker varken om smaken, att inte ha kontroll över kroppen (blir full på så lite) eller dagen efter. hua. nej jag vill vara snäll mot kroppen!
ska ta och hoppa i fårskinnstofflorna och mysiga svea tröjan och göra frukost, blir smörgåsar med ost och leverpastej, en kopp te med himlagott, en halv graipfruit och ett ägg. och kissarna får varsinn kalkonskiva. (: sen ska jag posta ett brev och hämta ut en skolbok på posten!
vi hörs lite senare! ha en jättemysig dag nu! och ta hand om er (: puss&kram!!
en nyvaken godmorgon bild (:


Kommentarer
Postat av: Petra

Hej söt!



Jag kan ansluta mig till ickedrickarna. Eller, jag tycker om ett glas vin till maten osv, men efter en tuff period, som du ju känner till, känner jag det inte finns något behov av det riktigt. Jag vill också ha koll på läget.



Det var en fin nyvaken bild.



Kram

2010-11-07 @ 18:21:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback