halloween

varje år har jag och mamma en tradition (vi har iof ganska många traditioner..) men ja en av dom är just halloween fest/middag varje år. och ikväll, ska bli mys! jag har städat hela dagen, plockat och fixat och varit och handlat. dom "reade" ut pumpor för 1 kr kg. så vi köpte två st fina stora! mamma håller på att skära ut ögon näsa och glad mun med tänder ^^ sen blir det knytis. jag står för ostar, kex, vindruvor och sånt gott. jum jum. jag ska klä ut mig till living dead doll (; blir min dockklänning och kritvitt i ansiket och lite blod och ja.. får fota senare. glömde system kameran i trångsund igår ): jag är glömskare än glömskast. och jag förstår inte hur jag laddar över mina iphonebilder till datorn. jag lyckades en gång, men sen nä. haha.

dagen har iallafall vart myspys! jag älskar att pynta, pyssla och fixa! åh! (: kreativiteten flödar! började dagen med meditationen dalig rutin och någonting jag absolut kan rekomendera! mår så bra av det (: sen har vi som sagt bara fixat och donat här hemma. igår var jag i bostadsrätten (min och alles) och packade ner hela köket, det ska jag ha med mig till nya bostadsrätten. blir så nöjd med alla köp i köket, allt är genomtänk och funktionellt. jag har bara saker jag vill ha och tycker om (: det blev 8 flyttkartonger. två av dom var med handdukar och sängkläder och då har jag ändå delat upp dom med alexander. allt känns så konstigt, men jag mår bra! och jag ser fram enormt mycket med allt som händer nu. flytta behöver jag! se nya miljöer och nya människor. här känner man ju igen vart och varannat ansikte. nytt jobb, nya möjligheter, och jag ska börja på massa skoj. självläkning är någonting jag värdesätter högt! jag ska ta upp dansen (dansa själv och inte bara som danslärare) börja träna, börja på olika kurser, lära mig spela gitarr på riktigt! och pyssla och dona. starta eget och så (: jag är glad och jag mår bra. behövde bara få landa lite! är den en sak jag lärt mig så är det att när en dörr stängs så öppnas det alltid en ny. och det här känns toppen! lycka!
nu ska jag samla ihop mig och fortsätta hjälpa mamma. ledsen att jag är usel på att uppdatera här. jag glömmer nästan bort att jag har en dator imellanåt, det är så himla mycket att fixa och dona med nu inför flytten. om ett par veckor bär det av med flyttbilen. jag längtar!! mått dåligt hela det här året, och jag vill inte må mer dåligt, och det är på mig det ansvaret ligger. vill jag må bra, då ger jag mig tusan på att jag ska må bra. och nu mår jag bra, bättre och bättre för varje dag som går.
hoppas ni får en jättemysig lördag! det ska vi ha! hörs senare! ska försöka fota lite och hoppas på att jag förstår hur jag för över bilderna. vet någon hur man gör av er? (: puss&kram..


Kommentarer
Postat av: Jennica

hej gumman! du är så fin! det är bra att du mår bättre och bättre för varje dag! <3



usch, jag hade en så hemsk dröm om oss i natt. haha. usch!



puss hjärtat, hoppas vi hörs snart! <3

2010-11-06 @ 18:18:33
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Jennica

Förresten.. ha det så kuuuul ikväll!!! =) PUSS

2010-11-06 @ 19:15:35
URL: http://jenfotografi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback