happymorning

god morgon underbaringar! hoppas ni sovit gott! jag är utvilad, men ändå lite småtrött. sitter och jäspar och försöker vakna till liv. ska strax ut på morgonpromenad och få lite frisk luft, gå till affären och handla lite pålägg, hem och äta frukost. har börjat med rosenrot och fiskleverolja och vitaminer, och ja, mycket piggare och framförallt gladare! hett tips för vintertrötta själar!
ska göra en stor kopp te och krypa upp i soffan och läsa i svenska boken. ligger lite efter i läsningen, jag är ingen hejare på att läsa tyvärr, alla rader flyter ihop och orden hoppar runt. men jag kämpar på (: så idag ska jag plugga hela dagen med korta pauser på balkongen, helt underbart ute med all snö, även fast det mesta är slask, så är det mysigt att titta på! älskar det! igår när jag var ute och promenerade så snöade det jättemycket. mysigt!
så dagen består av pluggande som sagt, ikväll film och mys. för att ha någonting att se fram emot. sånt är så viktigt för mig. en morot. gör jag det här så kan jag med gott samvete ta det lugnt på kvällen sen! och bara mysa!
har myspys planer för fredagen. mamma fyller 42 år! och planerna är att gå på cosmonova och se den här rymdfilmen "hubble" ska bli jättespännande! jag måste bara ta åksjukepiller. illamående av sånt där! iallafall när jag var mindre, känns onödigt att chansa ^^ sen blir det runda på stan, och sen restaurangbesök på mysig restaurang jag gillar den verkligen hoppas mamma gör det med! sen ska vi gå på premiären av filmen cornelius! den verkar riktigt bra. och jag är glad att det fanns platser kvar i stora salongen i saga! riktigt mysigt därinne :D så det blir en bra födelsedag. självklart firande på morgonen med paket och fika! tradition!
vi hörs senare! nu blir det på med varma kläder och ut i snön och promenera! ta hand om er! puss&kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback