Julius och flytt

ååh god morgon sunshines! har ni sovit gott? jag har sovit med en julius på halsen, nakenkatt nr två. som egentligen skulle blivit nr ett har kommit och landat hemma nu. lilla gubben, vilken kelgris. första gången jag hälsade på julius så var han pytteliten. jag grät på vägen hem från uppfödaren och ja, jag fastnade så för honom. sen blev han sjuk. det var turer fram och tillbaka om hur det skulle gå, alla andra hade hämtat sina nakenfisar, men julius han var sjuk ): så tillslut efter mycket om och men så ringde uppfödaren mig och sa att dom bestämt sig efter många försök att rädda honom att dom skulle avliva honom, för ena ögat var så skadat så han skulle förlora synen på ena ögat och var tvungen att plocka ut det ögat, trots allt så har jag hela vägen stått vid hans sida, många som hoppade av pga av det här, men det är ju samma katt. jag ville ha honom. trots ögat. men som sagt, sen var det prat om att det var båda ögonen och en helblind katt är inte snällt mot katten. så då tog uppfödaren honom till djursjukhuset för att avliva honom. jag var så ledsen ): men sen någon dag efter så ringde uppfödaren mig och sa att dom på djursjukhuset hade erbjudit sig att göra en speciell ögonoperation. istället för att plocka ut det skadade ögat så flyttades hornhinnan ner och syddes fast. ögat är nu jättefint, lite grumligt i färgen, men han ser iallafall. inte helt dock på det ögat, men iallafall lite syn! och jag är så jäkla glad att han klarade sig. jag har väntat, längtat och hållt alla tummar för att han ska må bra. och igår hämtade jag och mamma hem den lilla parveln. älskade julius. han och mina andra tre katter går jättebra ihop redan. vi har sovit alla fem inne i sovrummet. och myst järnet :D julius spinner såfort man tittar på honom! gosfisen <3 ja nu är vi samlade. och nu blir det banne mig inga fler kattor (; fyra st räcker! :D även fast jag skulle kunna ha hela huset fullt av dom, så ska man ju ha tiden också! (: nu ligger julius i mitt knä, harry precis bredvid, doris och lucifer skedar bredvid här. åh mys!
idag blir det flytta för min del. inlastning av 33 flyttkartonger, några ikea kassar, en tv bänk, en sänggavel, en kartell bourgie lampa, en bumling lampa, några ljusslingor, lite inredningsdetaljer, en svart byrå.. ja får hoppas att allt får plats (; bilen är inte överdrivet stor. bokade den innan jag visste att det skulle bli tio flyttkartonger mer än jag räknat med och nu är dom större redan slut :p det löser sig! ska enligt mammas beräkningar gå in 48 flyttlådor. men sen är det ju möblerna och allt runtomkring. kattlådan osv osv. jaja det får gå :D optimist som jag är så håller jag alltid humöret uppe ^^
nu måste jag få frukost i mig. någonting litet iallafall. för om 50 min ska jag mötas upp och äta lunch på restaurang. sen hem och fixa med att möblera om i flyttlådorna. sen äre flyttning som gäller! spännande!
vi hörs senare. har lite mer tid till bloggen snart när flytten är avklarar. jag har gett mig tusan på att allt ska vara uppackat i skåpen och från flyttlådorna tills den första advent. för då ska det julmysas vill jag lova :D
ha en underbar dag! puss&kram!!
julius myser.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Hoppas att allt går bra med flytten! Ska bli kul att se bilder ifrån nya placet, lät jätte fint!

2010-11-16 @ 11:51:45
URL: http://kreativtkaos.se
Postat av: Rebecca

Åh, vad kul att han hamnade hos dig till slut ändå. Gissar på att Harry kommer uppskatta en kompis med mer spring i benen än persern och exoticen. ;) Nu blev jag också grymt sugen på en fjärde katt och man är ju redan klassad som crazy cat lady med tre så vad gör en mer? ;)

2010-11-16 @ 12:39:43
Postat av: Annica - mamma till Elias

Vilken tur att de kunde rädda ögonen på kissen, det är ju så mysigt med katt. Jag är själv en riktig kattmänniska men här blir det nog tyvärr inga djur.



Spännande med flytt och vad kul att sen få se din nya bostad

2010-11-16 @ 22:56:55
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Jennica

Glad för din och Julius skull att han klarade sig och nu är där han hör hemma, hos dig!! <3 Puss, saknar dig hjärtat. Bättre du ringer mig när du har tid ist, för ringer jag så stör jag garanterat ;) Alltid så när jag väl vågar ringa nån, då har de inte tid ;P puss!

2010-11-17 @ 04:03:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback