nu blir det fredagmys!

eller fredagsmyset har hållt på ett bra tag nu (: tacosmys och sånt. ska strax titta på film och äta godis. vi har det bra, myspys! jag mår riktigt bra. det är skönt att ha massa att göra och fint blir det också. de senaste nätterna har jag plockat upp flyttkartong efter flyttkartong och nu är hela köket färdigt, tyvärr så har jag inget köksbord, hehe. men köksön är toppen! där har det blivit mycket myshäng med temuggar, levande ljus och middagar.
idag snöade det på oss. vi gick och stojade runt och busa, sjöng för fullt och gick långt i den vackra snön! love it. snart är det dags för adentpynt, ska nog köpa dom där vita julstjärnorna vi hittade på åhlens! mycket tjusiga! två ev. tre st i vardagsrummet/köket och en i sovrummet. det är så fint sken med dom vita! måste inhandla ljus till adventsljusstaken också! den fina zinkljusstaken jag köpte nyligen (:
dagarna har gått åt att packa upp, flytta över katterna och må bra. jag har haft en lugn i kroppen, bara myst runt, gått på kvällspromenader, hyrt påtok för många filmer (ska se en ikväll strax) och bara tagit det lugnt!
ska jag vara ärlig så kommer jag knappt ihåg vad jag hittat på de senaste dagarna :P fika och middagshäng vid köksön kommer jag ihåg och en jäkla massa gos med kärlekarna! nee, nu blir det film! dansfilmen street dance 3D
puss&kram! (:
myser med mina fina nakenfisar julius och harry ♥


Kommentarer
Postat av: Cornelia

Så jättegosigt och mysigt det verkar =) Jag gillar det där när man ska packa upp alla lådorna och få allt på sin plats. Lite omvänd feng shui (stavas det så?). Lycka till med lyan!

2010-11-20 @ 00:11:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback