stjärnor

kvällen är nästan slut, jag är helt slut iallafall! haft en jättemysig och bra dag och kväll med mamma. hon är nöjd med sin födelsedag och det glädjer mig! vi har sett universums alla stjärnor och planeter på cosmonova. tittat på människans förfäder och jordens klimat på museum. vi har ätit svindyr god mat och efterätt och njutit av varsitt glas rött vin. jag brukar inte dricka, men de senaste dagarna har jag fått i mig både en stark öl och ett glas vin. mysigt ibland sådär (: satt länge på restaurangen och myste. sen gick vi och köpte godis på stans bästa godisaffär, gott godis! bio på saga, mysigaste bion tycker jag! älskar deras stora gamla salong! har haft supermys (: vi blev bjudna på jättegod räk/ägg/sallads macka av berit också. hon är så gosig!

sitter och myspys smsar och tittar på ljusen som är tända runtomkring mig, trött i kroppen, sitter med flanellpyjamasbyxor och pyjamaströja och stickad kofta uppkrypen i sängen. njuter av att det är helg. jag missade idol ikväll, får titta på reprisen på söndag när jag är hundvakt. då blir det långpromenad i skogen bland höstlöv och snö och kyla. älskart!
imorgon ska jag till lägenheten och packa det sista. ska träffa alexander och så. är glad att vi kunde skratta lite när vi pratade i tel nu på kvällen. allt blir till det bästa tillslut. men vi behöver nog lite tid ifrån varandra just nu. mycket jobbigt att gå igenom. det var inte helt lätt att gå igenom alla våra fotoalbum häromdagen. det svider i hjärtat. men tiden läker alla sår, och som sagt så blir allt alltid till det bästa i slutändan. det som är meningen det blir. det tror jag på! tills dess är jag glad för allt jag ska uppleva! ska verkligen ta tag i det jag vill göra. och det känns bra. ovant, men bra. som bambi på hal is. det är väl nu man ska försöka bli självständig på något vänster. starkare i sig själv. livet har då en del prövningar. här är nog en av de svåraste jag gått igenom. tittade igenom våra fotoalbum, vi var så himla små när vi blev tillsammans. jag ser då inte klok ut :D men söta var vi! helt klart.
hoppas ni haft en bra och mysig fredagskväll. ska ta och tvätta av sminket och krypa ner och ringa mitt hjärta! vi hörs mer imorgon! sov så gott nu. puss&kram <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback