underbart

det är det precis det här jag lovade mig själv, att jag skulle må bra, och nu sen en tid tillbaka har jag mått riktigt bra. jag vandrar runt och känner lycka pumpa ut i hela kroppen, på heltid. förut var det lite då och då som lyckorusen flög förbi. men den här känslan jag har i mig nu. den är obeskrivlig. helt underbart! jag är happy!
är hemma från mysan nu. vi har haft fantastiskt mysiga dagar ihop hon och jag <3 jag saknar henne redan. världens bästa människor har jag i livet och jag kommer aldrig aldrig släppa dom <3 fick träffa gulliga jennica som hastigast igår också vid bytet i västervik. missade min buss till sthlm, hehe. tur att det gick en extra. annars vet jag inte vad jag hade gjort. hm. satt och myste på bussen hem. jag älskar att åka buss. det låter helt knasigt i mångas öron (; men jag vill gärna åka långa buss sträckor. jättemysigt ju. lyssna på musik, prata i telefon, kolla på o.c på datorn, titta ut över öppna landskap och ha all tid i världen till att tänka. love it!
dagen består av julklappsinhandlande med helena på stan med mysfika på café och middag och myskväll med film hos sebastian. har fått höra att han är toppenduktig på att laga mat! ska släpa med en flaska rött, så måste förbi systemet med. sen blire myskväll!
jag är jättejättetrött. inte många timmar sömn i natt. ska dricka upp mitt polkagriste (mums) och titta på grinchen nu. julkänsla! måste tända första ljuset också, det har jag inte hunnit med. sen duscha, sminka mig och fixa håret, sen blir det gosdag med helena! vi hörs senare!
puss&kram (:
mysigaste julskyltningen i vimmerby. vilken underbar stad. saknar den!


Kommentarer
Postat av: Jennica

Jag vet vad du hade gjort, stannat hos miiiig <3 Synd att du inte hann se nåt av västervik, men snart så :) Jag saknar dig!!

2010-11-29 @ 11:08:08
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Jennica

hm.. skrev visst in min gamla bloggadress av gammal vana förut ;)

2010-11-29 @ 18:09:44
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Du är världens mysigaste <3

2010-11-29 @ 21:03:13
Postat av: Malin

Vilka mysiga bilder!!

Titta gärna in på min blogg. Jag har en tävling där du kan vinna en valfri Lunafigur. Tävlingen pågår till den 13 december.

Ha en skön torsdag! Kram Malin

2010-12-02 @ 08:34:32
URL: http://www.designofluna.blogspot.com
Postat av: mulberry bags on sale

We offer you the newest design Mulberry Icons Bags. Our Mulberry Bags are made of best materials, truly reflect the mulberry image that is so well loved by all fashionistas. Low price and unique design cheap mulberry bags, do you like it?

Welcome to buy  Mulberry Alexa Bags Oversize Mulberry Alexa Bags Small Mulberry Bayswater Apple Laptop   all kinds of bags are to pay half ,there are in mulberry bags http://www.mulberrybagsite.co.uk

moncler jackets http://www.moncler-coats-jackets.com

canada goose jackets http://www.canada-goos.com

2011-09-27 @ 08:57:10
URL: http://www.mulberrybagsite.co.uk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback