bakluckeloppis

god morgon finisar! hoppas ni sovit gott! jag är utvilad och glad och pigg (: lite hungrig bara. blir frukost strax. ni har inte glömt att ställa klockan på vintertid va? mysigt med vinter! jag längtar till december. längtar efter all mysig julpyssel vi ska ha för oss. julmarknader, julshopping, london och ja. underbart! massa att se fram emot.

idag blir det bakluckeloppis, haha. ska bli kul (: har aldrig varit på en sån. påtiden nu då (; har blivit ganska mycket loppisar och second hand på sista tiden. sånt är så mysigt! sen blir det fika med clara och promenad som igår. ikväll hyrfilm och god middag! ♥ ska kränga den där chipspåsen också. mums!!

ne ska fixa frukost och komma i kläder och smink! skönt att vara nyduschad! ha en superbra dag och må väl! vi hörs senare (: pusspuss.



var på babyland och racade med barnvagnar! tss.



Kommentarer
Postat av: J e n [fotografi] - Fotograf i Västervik

Söto=) Jag glömde haha. Skulle träffa Hannah vid tolv, när min klocka var tolv satte jag på mig skorna, då säger C "du vet att det är vintertid va?" och börjar asgarva. Så störd han e och jag blev skitsur för att jag kunde sovit en timma till haha!



Gumman va dålig du e på att svara på sms och kommentarer! :P Tur jag tycker om dig massor ändå! ;) Hihi! Vill veta hur det blir i veckan ju! PUSSPUSS!

2010-10-31 @ 15:35:27
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Jennica

Nope, inte fått nån kommentar :( Det hade jag gärna gjort, men jag är ju inkomstlös nu.. lever på Cs 65%-iga a-kassa :( Vi får ses längre fram då! Puss

2010-10-31 @ 20:03:59
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback