friday im in love!

god morgon sunshines! gud va underbart med fredag :D jag är glad idag! har jag iof varit massor den här veckan, och igår var jag superglad. jag sålde mest på jobbet, har säljar jobb och säljer produkter till stora företag, och det är fast lö på 4000 kr i veckan som utbetalas varje fredag och resten beroende på vad man säljer! jag klarar mig mer än väl på 16000 men ja, säljer man får man mer och det är ju bra det med. igår sålde jag för 1200 kr extra. och jag har som mål att sälja minst lika mycket idag! kul för första säljdagen ^^ jag har aldrig tyckt om att praka på privatpersoner saker, men att sälja produkter som är mer miljövänliga till företag som redan använder liknande produkter känns bättre (; så nu vet ni vad jag jobbar mer. jag jobbar som säljare helt enkelt. och jag ska bli rik, moahaha! en tjej som sitter bredvid mig som jobbat där i en månad får runt tio tusen i veckan. tokigt! så, nog om det, får inte prata så mycket om jobbet.. så är det. men säljare kan jag säga att jag är.

just nu sitter jag med tända ljus och myskläder i en annars helt mörk lägenhet och dricker varm choklad och äter smörgåsar. har sovit gott i natt och somnade vid tio. vid kvart över nio satt jag och halvslumrade i soffan, så då gjorde vi oss iordning och gick och la oss och tittade klart på "lyxfällan" i sovrummet. katterna har varit galna i natt, men jag sov som en stock. hade en mysig kväll igår hur som helst, även fast jag var hur trött som helst. fikade bakverk som hjärtat handlat med sig hem och drack te, tände ljus och tittade på tv. myste med katterna och så (:

idag jobbar jag samma, 07:45 till 15:45.. den där kvarten önskar jag inte fanns (; men men. så är det. hade vart bättre med åtta, mina kommunala förbindelser blir så galna! sen ska jag hem, göra mig iordning lite och åker till söder och möter upp ciccie för tapasrestaurang besök.. älskar den restaurangen. riktigt mysig! var där med helena innan också. och ja, allt var myspys!

ska hoppa in i duschen nu och göra mig klar för rast promenad till tåget, helst av allt vill jag bara krypa upp i soffan med en varm katt i famnen, titta på film och dricka choklad. men men imorgon så (;

hoppas ni får en jättebra dag så hörs vi när jag kommit hem från jobb! puss&kram.





Kommentarer
Postat av: Doris

Gumman! Du ska ha en riktigt mysig och fin helg! <3

2010-10-08 @ 12:28:10
Postat av: Anonym

Du är så himla söööt. Jag önskar att jag såg ut som dig Fanny.

2010-10-08 @ 13:44:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback