God natt

hoppas eran kväll varit mysig och bra. vi har ätit gott, myst runt i stickad tröja som jag shoppade igår på new yorker (den är kabelstickad och grå och inte sticksig och helt underbar!) och raggsockor. tänt ljus, haft det bra helt enkelt (: kom hem för ett tag sen, suttit med harry inlindad i hans filt på magen och bara myst. han är otroligt lugn och gosig och det uppskattas verkligen ♥ han lukta body butter cocos, haha. jag använder alltid bodybutter på händer och fötter, så nu luktar han cocos lillfisen.

nu ska jag äta ett par kvällsmackor och sen tvätta av sminket och hoppa i säng. är inte så trött, men tänkte ligga på spikmattan och läsa lite med varma vetetofflor på kalla fossingar ♥ imorgon vill jag vara utvilad. första dagen på nya jobbet vill man inte vara trött ^^, så komma i säng nu blir bra!

vi hörs mer imorgon, tror jag slutar 16..? vet iallafall när jag börjar och det är huvudsaken (; vi hörs mer då som sagt! massa godnattpussar.







Kommentarer
Postat av: Doris

Alltså gumman du är världens snyggaste och vackraste! Älskar dina bilder <3 Och jag älskar dina ord,du har världens finaste insida! Så gosigt ni har det du och lille cocos-Harry <3 Och din nya tröja är superfin! Det kommer att gå jättejättejättebra på nya jobbet imorgon! <3

2010-10-03 @ 23:13:13
Postat av: J e n [fotografi] - Fotograf i Västervik

Guuuud vilken fin bild på dig gumman!! O va härligt att lilla Harry är hos er nu, vilken sötnos! <3 Lycka till imorn hjärtat! spännande att höra imorn hur det har gått! Puss o kram hjärtat mitt <3

2010-10-04 @ 00:08:42
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Doris

Nu är du på nya jobbet. Tänker på dig <3

2010-10-04 @ 10:32:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback