havregrynsgröt.

god morgon! fjärde dagen jag går upp halv sex och jag längtar till helgen. åh gud ): men det är bara att vänja sig! men det är jobbbigt första veckan det sa alla ^^ just nu äter jag havregrynsgröt utan sylt och mjölk, ja helt okej faktiskt.. försöker inbilla mig det iallafall :p i valiga fall brukar jag iallafall ha mjölk, men den vade gått ut för flera dagar sen, så vågade inte och brödet var slut.. jag är en sån jäkla ungkarl alltså (; måste verkligen handla frukost idag efter jobbet.

det har kommit in någonting varje dag efter jobb, men ikväll ska vi minsann baara ta det lugnt. sagt varje dag (; men nu måste jag. är så trött och sängdax vid tio ist för vid tolv som det blev i går låter bra (:

ska ta och äta upp min gröt och dricka mitt kärlekste och hoppa in i duschen, samma ramsa varje morgon. illa för mig att jag tröttnar fort på saker.. heh. ska bli skönt med helgen som sagt, fast då kanske jag är så trött så jag bara sover.. har iof massa mys inplanerade; tapasmiddag med ciccie på söder, middag hemma hos mamma på lördag, och sen var det någonting på söndagen med, men nu är jag glömsk ^^

ha en underbar dag! så hörs vi ikväll. ♥ puss&kram!





Kommentarer
Postat av: Doris

Det tar en vecka innan man trivs med att stiga upp pensionärstidigt på morgonen. Och man får ju försöka att se det från den ljusa sidan... man kommer upp i tid och man får rutiner. Lycka till på jobbet idag gumman! Och helgen låter mysig!

2010-10-07 @ 14:16:30
Postat av: Anonym

tapas som är sååååå gott. Hoppas att du mindes att handla till bra frukost idag :).

2010-10-07 @ 20:46:39
Postat av: Marielle

Va bara snurriga jag som skrev det där utan namn och så..

2010-10-07 @ 20:47:13
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback