Lördag

det är lördag och vi är utvilade, härligt! har mysigt här i skåne och kom igårkväll vid 21 tiden. somnade på flyget och satt och nickade sådär pinsamt med huvudet (; men det gick bra och komma fram iallafall. möttes av massa kramar och sen åkte vi hemmåt. (: åt lite mat och fikade te sen somnade jag i soffan. och släpade mig i säng!

vaknade vid sju och var pigg som en mört. typiskt när jag äntligen får sova ut. men somnade om och vaknade vid elva, skönt! vi ska strax ner och äta brunch på stan, ska bli jättemysigt! sen blir det shopping í en lite större stad och restaurang och bio ikväll. myspys lördag med andra ord :D trivs och mår bra! ♥

imorgon blir det 7 timmars bussresa hem, tur att jag laddat upp med massa bra tidningar och godis (; och musik såklart. annars går det inte. blir mycket lugn och ro, sova och bara vara. mysigt! känns som den här helgen gått liiite för fort bara! men men, vi ses ju snart igen!

ha en mysig lördag! det kommer vi garanterat ha! (: Puss!



Kommentarer
Postat av: Jennica

<3 Kunde inte sova i natt och låg bara o tänkte.. o kom att tänka på hur mycket jag beundrar dig som person! Du är helt underbar, mer än du tror själv! Ville så gärna gå upp och skriva allt i natt när jag hade det färskt i tankarna, men missarna låg där så ville inte störa de <3 Men ja, jag är så himla glad och tacksam över att ha dig i mitt liv, jag har aldrig förr "träffat" en person som är så äkta och bra. O jag är så himla glad att vi har samma värderingar om katter osv. Min värsta skräck just nu e typ att du inte ska tycka om mig i verkligheten, för att bli av med dig som vän är det absolut sista jag vill! <3 Du är redan nu en av mina bästa vänner och jag hoppas att du ser mig så med, och inte bara som en läsare. Du är värd så himla mycket hjärtat! Du är helt klart min förebild. Du får mig att vilja bli så varm och genomsnäll som du är! Vi är så lika men ändå så olika liksom. Kan inte förklara men du förstår säkert <3 Läääängtar verkligen till vi kan hitta på massa mys tillsammans! O jag hoppas du har en underbar helg nere i Skåne! Önskar sååå att vi bodde närmare varandra så man kunde åka över en dag t.ex. Va mycket lättare allt skulle vara! Men samtidigt är det ju mysigt att umgås intensivt i några dagar :) LOVE LOVE LOVE! Din vän <3

2010-10-16 @ 16:48:49
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Jennica

Jag blir minst lika glad av dina ord, även om jag är en sån person som har svårt att ta till mig det. Jag svarar när du ringer! Gör jag inte det så är det för att jag inte hör eller kan svara just nu, så tveka inte att ringa igen! Det är INTE för att jag inte vill, okej? Vet ju inte när du åker buss, men har en fotografering idag o då t.ex. kan jag inte svara. Så lova att du ringer igen?! PUSS!

2010-10-17 @ 13:20:58
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback