macbook

hej på er, vilken evighet sen vi hördes! ): men nu är jag här igen, men internet på nya vita macbooken. jättenöjd med den. fast det är lite svårt att förstå allt än (; men det kommer ju. har ringt dom och fått hjälp så. jag har iallafall photoshop på datorn, det senaste, hoho. och sånt klarar jag mig inte utan, icke.
idag har jag bara tagit det lugnt. en lugn fredag! jag fick en hjärnskakning i fredags, så har bara vilat mig, tagit det lugnt och myst runt hemma. jag hade lite hemmaspa idag, och har badat och fönat fröken doris (: så nu är hon mjuk, len och gosig i pälsen igen. ♥
ska strax kuta till affären och shoppa ingredienser till middagen. sugen på tacos, är ensam hemma ikväll. så blir idol, tacos och tända ljus. bara mysa. jag är bjuden på inflyttningsfest hos helena, men jag är inte mig själv. känner mig handlingsförlamad och låg. sånna dagar måste man väl ha med antar jag. men kvällen måste bli mysig, det ska jag se till. var längesen jag kunde se idol också. så det ser jag fram emot. (:
imorgon ska det vara jättefint soligt väder, en skogsrunda med mamma och adolf är inplanerad och på söndag ska vi på bio. ska bli jättemysigt! jag ser fram emot filmen, en riktig feelgood film. mys!
nej ska väl ta och vandra till affären (: vi hörs lite senare. och jag lovar att det blir mer bloggande nu (; lite svårt utan internet, men nu så.
ha en jättemysig fredag! puss på er.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh vilken fin blogg du har :) blir avis :D

super gullig :)



Hehe kolla in mitt inlägg om dåliga hårdagar, jag ger massa bra tips :) Hehe måste nog börja följa din blogg, så otroligt fin, jag menar det verkligen :)



Kolla gärna in min, vem vet den kanske är något för dig :)

Ha en bra kväll kram på dig!

2010-10-22 @ 22:14:24
URL: http://xxforgivexx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback